Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: oldschool multimédia Clarion

o Navštíveno 280x o
o 25.01.2008, 09:34 | Luke-Jeep
Předběžně zkoumám zájem o tyto oldschoolová multimedia... přemýšlím ale spíše o rozprodání na části.

Za chvíli jedu do garáže tak skusím pohledat přesná označení.

Jde o:
-Moniciever (vyjížděcí LCD, rádio, ovládání měniče atp)
-DVD s processorem (časové korekce atp.) - je to ta "krabička" pod monitorem a to malé ovládání uprostřed.
-TV tuner clarion (bez kterého žádný z těchto monicieverů nejde spojit s žádným dvd - kdysi sem si bez něj užil svoje)
-12CD měnič (mám dojem že s optickým výstupem)

Všechno je docela už hodně použité nicméně funkční - jen co se týče procáku je ještě nutná kontrola u Pavla528 kvůli vyloučeni chyby kostření přímo v "rádiu" - v broukovi mi to blblo nicméně tam je hodně splašená elektrika...

Takže kdyby měl někdo o něco zájem dejte echo :-)

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 25.01.2008, 09:36 | Luke-Jeep
Takhle to vypadá zavřené... Pokud by jste měli zájem i o něco po částech, myslím že se dohodneme...

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 25.01.2008, 09:37 | Dave0401
priblizne ceny?
o 25.01.2008, 12:38 | Luke-Jeep
Dave: řekněme dohodou...

takze máme tady typy...:

DVD+processor: dvs970z
moniciever: vrx6570rz
měnič: cdc1255z
tv tuner: ttx7502
o 25.01.2008, 17:55 | trueno
Krásný stroje z přelomu tisíciletí : ) Dej mi přibližnou cenu za komplet na mejl. Dík
o 25.01.2008, 19:02 | kuchtas
také by mě zajímala cena jak za komplet tak díly
o 26.01.2008, 14:14 | Luke-Jeep
Hoši vážně nemám představu... zkuste něco nahodit klidně na mejl či icq...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3469 sekund.