Navštíveno 2546x

17.01.2008, 03:57 |
Meda Radio je samotne + 1 DVD s vychodni evropou (vcetne CR).. Navigace z DVD, jinak to zere i DivX, mp3 atd.. K navi je potreba jen koupit antenu, stoji cca 1000,-. Rychla cena 15t
<
[ Link ] ;

17.01.2008, 03:57 |
Meda
1, jaká je ta navi v porovnání s tomtomem např ? (já jen že třeba origo Audi RNS-E navigace je tak tragická že se podle ní v čr nedá skoro jezdit)
2, chroupe to DVD s filmem ?
ramecek kolem radia vcetne plechoveho montazniho ramecku a konektor s cinchema tam je???
Mar: To je která? To co je v nové S6ce/A6ce mi připadne docela v pohodě...rozhodně přehlednější než TOMTOM...i když je to asi kvůli displeji mezi budíkama..

17.01.2008, 12:56 |
Meda Marauder: 1)nevim, nemel jsem antenu k gps 2)jasny, bere to filmy, i ty divx
BMW: "Radio je samotne + 1 DVD s vychodni evropou (vcetne CR).." a z konektoru jen ISO.. Cinche stoji ctyri stovky..
Právě že abys to rádio uchytil tak potrebujes plechový rámeček který má být u toho a přes něho musíš dat ten plastový oba stojí přes 1000 kč. Konektor stojí 1600 kč na kterém je výstup na kameru a taky všechny výstupy na zesilovač. Taky už jsem tohle rádio v takovém stavu kdysi koupil tak vím o čem mluvím. Nechápu když to nekdo vytáhne z auta ať legálně nebo ne, tak tam tohle všechno nechá
"Cinche stoji ctyri stovky..." tak to jsem se zas zasmál :-)
Jedny jsem ted na obchodě objednával a stojí jak píše BMWčko
a dodací lhuta někdy na konci dubna...

17.01.2008, 19:35 |
Tiler Asi tak jak píše BMW_318iS, i kdyz by k němu nebyly ty cinche, který ne každej v autě potřebuje, tak plastovej a montážní rámeček je celkem podstatnej.
Taky uz jsem párkrát sháněl různý příslušenství a někdy je to fakt za trest.
ono nejde o to ze to tam neni, vsechno jde sehnat, ale nemyslim si ze nekdo da sice skvelejch 15 tisic za tohle vyborny radio a pak bude mit mesic a pul nebo dva mesice radio na policce protoze dodaci lhuty pioneeru na tyhle veci jsou tak dlouhe. Ja cekal na cinch konektor k AVIC-D3 A HD1BT dlouhych 8 tydnu. Dodaci lhuty na ramecky jsou uplne to samy.
nejnovější navigace co je např v S3 Audi je tak tragická ne tím, že by byla nepřehledná, ale tím, že oproti TomTomovi zná tak 1/3 max ulic apod apod, prostě tragédie jako svině :o)
já o něm vcelku vážně uvažuju, ale jak se tu píše abych ho vzal bez těch věcí musela by bejt price krapítek jinde :o)
Mare: ona ta cena je ale celekm slusna, nove stoji pres 40 litru takze i s teme komponentama co si k tomu objednas te to vyjde porad na min nez polovinu, jediny problem je v tom ze nikdo nechce cekam 2 mesice na ty veci :-))

18.01.2008, 12:54 |
Meda OK, kdo si to veme dnes, dostane malinkatou slevu :-). Popripade vymenim za tu novou 1DIN vyjizdecku od Clarionu..
[ Link ]
ještě 2 dotazy 1,jak je to s původem toho rádia ? jelikož naprosto vše chybí nevzbuzuje to ve mě pocitne zrovna pohody a jistoty a nerad bych až se to nedej bože posere a já to odnesu na opravu byl někde popotahován 2, jaká je ochrana proti odcizení ?

19.01.2008, 15:41 |
Meda Mar: nevim jestli ti to musim vubec nejak osvetlovat, je to asi jasny.. 1) kdo ti co dokaze, 2)no nic moc, neni odnimatelny panel, nic.. Vylozene to proste neni pro toho kdo parkuje auto pres noc na sidlisti..
kdo mi co dokáže ? ty vole ty jsi asi z jiný planety ne ? nejenom, že přijdu o 15klacků, aleještě budu za zloděje... Navíc jak sem včera zjistil je jich docela dost v Sbazaru a na Aukru v cenách kolem 12000takže díky,aleza těhlepodmínek fakt ne....
vzdyt je to ho plnej Ebay

19.01.2008, 22:32 |
Meda Jasne, za 12t na aukru budou za lepsich podminek :). Ja to taky nikomu nenutim..

19.01.2008, 23:01 |
clown tak ono jich je dost i tady, ve stejnem stavu, za stejne penize :o))
pokud neni jasny puvod radia a mas takove vysvetleni, co ti kdo dokaze, tak to by ses za prve celkem divil jak je to rychly ... a za druhe jet to tak na BAN z fora ..

20.01.2008, 05:34 |
Meda No, jednak jste si to 'co ti kdo dokaze' stahli k jiny situaci nez bylo mysleno a druhak-to mam u kazdyho radia co koupim vyhlasit patrani po predchozim majiteli jestli mu ho nahodou nekdo neslohl ;)?
ano za lepších podmínek, komplet balení + česká lokalizace :o)
prodám Pioneer Avic D3 autorádio a navigace s dotykovým LCD, Mp3, DivX česká lokalizace cena 12500.-
Inzerce z 1.7.2008, Praha (kraj Praha), Použité se zárukou, Nabídka, dopravu platí kupující, Hotově při převzetí 12500 Kč
Meda: co ti kdo dokaze??? Pokud ho das do servisu a bude nahlasene pres PCR jako kradene a tudiz pionner doda puvodnimu majiteli novej kus kvuli rocnimu pojisteni proti kradezi tak se s nim rovnou rozlocis a ses bez radia a pez penez ;-)

20.01.2008, 13:17 |
Meda Taky je v CZ lokalizaci.. No nic, nechame toho, jak rikam nikoho nenutim..
dej ho za 12 a plácnem si neb jinak ho kupuju zejtra přez ten Sbazar ....
oficialni AVIC D3 pro cesky trh je taky v ceske lokalizaci, jen navigace neni v CR jazyce. Ovsem pokud se jedna o D3 vytazenou z auta Hyundai Santa Fe do kterych se tohle radio montuje jiz v salonech za priplatek tak tam je nahrana kompletni CZ lokalizace vcetne CZ hlasu pro navigaci.
já sem právě viděl v nějakým inet shopu příplatek 5600,- za čj navi
jj Mare, to je standartni cena za nahrani CZ jazyka pro navigaci od servisu pioneer. Proste tohle radio se prodava u nas komplet v cestine jen cesky jazyk pro navigaci to neumi a musi se dohravat. Jedine ty radia co se montuji do Hyundaie tak ty jsou i vcetne ceskeho hlasu pro navigaci
a to umí naloudit jen Pio servis nebo se to dá udělat i nějak "podomácku" ?
No když se nějak dostaneš k tomu softwaru tak i sám ale já se o to snažil nějakou dobu i přemlouval známého co to dělá ale nic.

22.01.2008, 03:19 |
Meda Mar: tak co, koupils :-)?
only joke .... (jen aby jsi to nebral doslovně)

23.01.2008, 04:55 |
Meda No to si teda beru :-). V pohode, sam jsem koukal na tu cenovku.. Dobra tedy, talir sundam taky :)
dneska sem ho ukazoval kolegovi a chce taky takže máš šanci, ale rozhodně ne za 14 :o)
Pánové jak je to s nahráním češtiny do tohoto stroje? Navigace na mě mluvit nemusí, ale jde mi o popisky tlačítek atd.????
cendler, ty jsou jiz v ceskem jazyce
pochybuji když si ho koupím v USA nebo i v Německu, tak tam bude čeština, a jestli jo, tak to jste mě doběhly
to Marauder:
opravdu tam bylo "inzerce z 1.7.2008"
já jen, že je zatím leden, na červenec se zatím necítím :-)
a asi ani to počasí :-D
cendler: o tom si ale nepsal, tam samozrejme cestina nebude :-P :o)
for tykeev - netuším zkopčil sem první věc co na mě vybafla z google ...