Navštíveno 396x

15.01.2008, 17:51 |
jenik potrebuju vymenit ve vsech 4rech dverich a nechci nic upravovat pouze prisroubovat a jet... ma nekdo neco rozumneho naprodej diky
tak si kup nejake 6x9 ovaly a bude ti to stejne na hovno hrat jak z originalama
vim o cem mluvim mam stejne auto
6*9 jsou uz nektere lepsi
[ Link ] co tohle ?
potom jinaci cenova hranice
[ Link ] byt tebou bych bral ty levnejsi ...

16.01.2008, 08:59 |
jenik Kleneex :vis muj problem je ,ze to auto je na bezne jezdeni a nemam rad nejake upravy interieru .... original hraly na prd proto to resim (necekam extremy ale zlepseni :-))

16.01.2008, 09:01 |
jenik spaly_s: no sedmicka uz je balik to pada ,ale ty prvni,budu uvazovat.pokavad nenabidne nekdo neco pouziteho ,asi do toho pujdu
zlepseni se jedine dockas kdyz ty dvere uzavres a tak vytvoris ozvucnicu jinak i z novema reprakama budes mit akusticke zkrat a hrat to nebude
tak pres redukci na 16,5 tam das cokoli bez upravy interieru, takze vytlumit a dat 16,5 repraky a pak teprve uslysis zmenu. jinak repro se vejdou v pohode pod tapecak... aspon teda u moji mk1, ale mk2 je to samy takze pocitam ze se ti tam vejdou taky

16.01.2008, 11:55 |
jenik s vytlumenim se pocita jenze minuly tyden mi vystrikavali v jedne firme dutiny a aktivne vzali i dvere jeste jsem se ani neodvazil sundat tapce a podivat se na tu spoust...

16.01.2008, 11:56 |
jenik s vytlumenim se pocita jenze minuly tyden mi vystrikavali v jedne firme dutiny a aktivne vzali i dvere jeste jsem se ani neodvazil sundat tapce a podivat se na tu spoust...
myslim,ze jsou tam 5x7 a ne 6x9
jsou tam 6x8,osobně sem tam kupoval originál repráky od pioneru
u mk1 jsem to resil stejne jako michal... udelat redukce z mdf na 6,5"
osobne muzu doporucit ps-s6c :)

16.01.2008, 17:40 |
jenik chtel jsem to teda delat jednoduse ale kdyz uz rikate tak asi poresim tu redukci a 16,5 diky vsem
jak ti mohli vystrikat dvere? co to je za blbost? to by ucpali odtoky na vodu nad ne?
jj ver ze s tema ovalkama moc srandy nezazijes a ze 16,5 budou urcite lepsi a treba se ti to zalibi a pujdes i do zesiku :) kdyz tak se zeptej az budes tahat kabely :) nebo resit co kam dat ;)

16.01.2008, 23:02 |
panmraz | Upraveno: 2008-01-16 23:16:23
kluci mají pravdu, já mám na mondeu ve dveřích také redukce z mdf na 16,5
sice je to ještě pořád ve vívoji, ale rozhodně to vypadá líp jak originál.
Jen na ukázku, jedna fotka.