Navštíveno 600x

Měl bych zájem o HU.Trvám na tom že to bude Clarion,tak jestli náhodou někdo nemáte?Rád bych to nej,na stáří až tak nezáleží.
Případně jestli někdo nemáte rámeček na 9575.
Díky za nabídky.

07.01.2008, 09:53 |
koren na ebay.de jsou ted tusim dve
koukal jsem,ale dal bych přednost osobce :)
Předběžně 7944ku nebo HX-D1?
mužu tě poprosit o nějaký podrobnosti na icq?dík
vše je v pořádku :-) podrobnosti najdeš na googlu
HX-D1 jsem dohledal,rád bych to slyšel,vychvalujou to moc.Ale kolik to teda má rca?Cenovka a tak :)
7944 myslíš Alpinu?Zase tak zběhlej nejsem,mam starýho top clariona a až na opotřebení je super,tak mě zajímá o něco novější náhrada,ale Alpinu mam 7894rb a ten zvuk Clarionu nesahá po kolena.Takže tak jsem myslel podrobnosti.Jestli máš čas a chut tak icq v profilu,jestli ne v pořádku a díky za nabídku :)
Jo a nevim jestli jsem to uplně pochopil,ale to hx nemá sundavací ksicht?

07.01.2008, 23:18 |
koren HX-D1 ma rca podle verze. pocitam ze tohle bude evropska 9255 tzn 1 par.Sundavaci panel fakt nema
7944 je ///A
koren:dík za upřesnění,parkuju na ulici.Tim je asi vše okolo tohoto radia vyřešený.
Alpinu nechci.
Nikdo nemá Clariona na prodej? :)
HX-D1 USA verze, 2x RCA Alpha procesor, vnitřek je téměř podonmý s MCintosh MX406, Alpina je celoměĎ chasis, 3x vystupy, optika, obě 2 rádi bych zařadil slušně a s přehledem do High-endu
Jak jsem psal předtím, jen výhledový odběr

08.01.2008, 14:13 |
macek Clarion DXZ 958 RMC
macek:tomu řikám slovo do pranice,to jsem ani nedoufal.kolik by měl stát?nějakej icq kontakt?
jdoizo:jak jsem psal alpinu už nechci,nesedí mi ten ostřejší zvuk.a clariona chci,ale asi by se u mě nedožil rána.škoda
buddha: jak víš že má //A ostřejší zvuk? :-)

08.01.2008, 15:37 |
koren jdoizo: za kolik predbezne D1? v jakym je stavu?
jdoizo: 7994rb která po koupi DRX8575Rz letěla do skříně :) 9855 má kámoš a taky mi ten zvuk nesedí,ale 7944 jsem nikdy neviděl a neslyšel,třeba se pletu.Taky by mě zajímala cena tý D1,sice jí nekoupim,ale zajímala :)
Zatím cenu u HX-D1 nezveřejnuji, je 100% stav laseru a mechy, opticky 95% , ještě jednou uvádím, že sám nevím, co pujde do světa
macek:máš teda i maila,mam velkej zájem :)

08.01.2008, 18:37 |
koren predem hlasim ze 7944 nepotrebuju bo jednu uz mam:-D
Neřekl bych, že ///A má ostřejší zvuk než Clarion, alespoň ve střední třídě je tomu naopak. V téhle Top třídě je zvuk řekl bych hodně neutrální a těžko bych věřil tomu, že 9835, nebo 7944 má ostřejší , nebo nějak horší zvuk než 928. Při změně repráků bude rozdíl 100x větší..
9835 nebo 7944 jsem nikdy neslyšel,vycházim z toho co jsem slyšel u sebe na stejnejch komponentech.A přes milion možností nastavení jsem požadovanej zvuk neslyšel.Proto Alpinku do auta nechci.