Navštíveno 521x

03.01.2008, 09:54 |
Alííí 14.900,- stáří 1 měsíc. Bez závad.
Diky Aliii, na netu jsem ho u nas nasel nejlevnejc za 13999Kc..
Asi pujdu do EBAY...
Martas: rádio je snad to jediný co bych si nikdy z usa nekoupil pac docela používám tuner a ten americký moc v evropě nepoužijes a to nemluvím o absenci rds

03.01.2008, 14:30 |
FSAL a to ja zase ani nezapojuju antenu ..., nekupuju si DVD abych na nem poslouchal radio ;) nemluve o tom, ze zrovna todle radio ma moznost volby EU modu, takze naladis vsechny frekvence a RDS se da nejak ozelet, v mym pripade urcite :D
kurnik, ma nekdo zkusenosti s nakupem z USA??
Ja jsem to nikdy nedelal...
Nebo treba z De EBAY??
Z De se pry nemusi platit clo..
Neujmul by se toho nekdo, samozrejme nechci nic zadarmo..
na pixmanii to nemají? nic moc na tom není, jen zrovna rádio...aby došlo v pohodě...jinak si pozjišťuj jestli se dá přepnout do euro modu (včetně dvd zone) dívej se po odeslání worldwide. nezapomeň na dph;-)
na pixmanii???? vubec nevim o co jde...

03.01.2008, 19:20 |
Yawor euro jen RDS, DVD je region USA

03.01.2008, 19:27 |
FSAL v regionu nevidim sebemensi problem, kdyz uz se mi stane, ze tam vrazim takovy DVD, ktery tam nejede, tak ho proste presmazim na region free
ano ano, tuner je u rádií z USA problém. Ale cena není špatná, samo se musí počítat se clem a DPH. Každý si to musí probrat zda to za to stojí nebo ne.
FSAL: tohle jsem pred rokem rikal taky ale ted uz radio posloucham 80 procent casu, zbytek sleduju DVD a klipy :-P
Ja bezne nakupuji v USA a nikdy zadny problem, mam odsud 2 zesilovace, doruceny behem 5ti dnu bez jakehokoli poskozeni. Spis byly ty krabice v lepsim stavu jak kdyz to jde jen pres CR :-)

03.01.2008, 23:42 |
FSAL BMW_318iS: tak ja todle rikal i pred x rokama a nevidim duvod proc investovat desitky tisic do muziky, abych tam pak poslouchal nekvalitni radio (FM), neco jinyho je, jestli ho potrebujes k praci, kvuli sledovani dopravy ...
Kurnik ja koukl na srovnavame.cz a co to nevidim za krasnou cenu na pixmanii:)
11986Kc:)))))
myslim ze neni co resit ne kluci??
biturb: jenze na to mas zaruku 1 rok u nas a druhy rok pak ve francii tusim, pokud se ti neco vysere tak postovne hradis samozrejme ty a nechtej vedet jak velky postovny bude treba do francie a zpatky ;-)))))
tak ja myslim ze na tomhle vy se toh omoc srat nemuselo,ne? a co pak teprve s EBAY... to uz je postovne uplne pase do USA,ne??
no to je kazdyho vec jestli je ochotny do toho jit nebo ne, proste u Pixx mas da se rict jen rocni zaruku. Co ja jsem kupoval JVC AVX2 z nemecka tak to melo zaruku celoevropskou takze bylo mozne ji reklamovat i v CR
ale pokud to objedná z USA, tak má jen roční záruku v usa...si to přeber jak chceš, ebay i pixmania má něco proti...ebay je v pohodě, když narazíš na v pohodě lidi, já teď čekám na zesilovač už pátej měsíc...takže i s tímhle se musí počítat. Pixmania je ve francii, tak počítej že občas se spletou a pošlou něco jinýho, ale dnes už je to v pohodě s jednáním tam..
The Timo: presne to jsem myslel..
ahoj pratele,prodam jvc avx33 2 mes pouzivanou za 11500kc
v pripade zajmu piste na tomas.koutny@seznam.cz
dik
ja jsme si dovezl primo z usa panasonica...
kouknete naschval na stranku www.onlinecarstereo.com
to je ale sortiment co a ty ceny :D 1/ - 1/5 co u nas :) jak oupil to moje za 10 000 a u nas 23000:)