Navštíveno 1238x

Sháním čistě panel na tento typ rádia Sony CDX-l550. Ocením jakoukoliv odezvu. ICQ 335674949 nebo tel. 777937563. Ke zprávě přikládám fotografii... Díky

tady se samotny panely neprodavaj, mi tady totiz nepodporujeme corkare, takze bud napis duvod proc ti panel chybi a priloz k nemu fotku z auta nebo jeste lip doklad o koupi radia a pak mozna prijde i nejaka rada.

30.12.2007, 22:50 |
*DM* Michal:Tak to byl jeho první a zároveň i poslední přísdpěvěk na tomto foru
klidne od tebe koupim spodek tohoto radia po predlozeni dokladu o koupi. Jedno mi totiz chybi milej zlatej!
*DM* > nj skoda ho ale co nadelas, dneska registrace a hned shani panel, no co by si mu na to rekl :)
LJ> tak ted doufam ze ta jeho Orlova co ma napsano v adrese se vyskytuje nekde ve tvem okoli :) ze by ste si to mohli dojit vyridit ;) kdyz tu ma napsany i mobil ;)
ne a nejakej ten patek uz to je... jen mi to docela lezi uz tech par let v zaludku
chlapci mate skôr pravdu ze je to čorka a je to podozrive ze si teraz urobil nick, ale moze sa stat ze nikto mu kradol panel, neberte tento prispevok v zlom :)
db-marek > sak ja rikam, posli foto dokladu o koupi a napis proc kupujes zrovna panel, proste at nejak dolozi ze ten panel nekdo ukradl jemu, a ne ze on koupil nekde spodek a ted hleda panel.
Wow! Vášnivá to diskuze se zde rozpoutala. Chlapci, věřte mi, že jsem stejně nasratý jako všichni poškození z vás. Panel rádia mi byl odcizen na brigádě, ovšem bohužel po vlastní hlouposti, kdy jsem rádio nechal položené na šatně a po návratu samozřejmě nebylo. Nepochopím, k čemu je lidem pouhý panel, ale budiž... Už jsem si zvykl! Nováček jsem zde proto, jelikož tento problém se vyskytl poprvé a já hledám různé možnosti. Pro borce vyhrožující mou poslední návštěvou zde přikládám zašantročený doklad...:-) Ocením další příspěvky, ale už k tématu please...

ok, tak to by te mohlo zajimat tohle:
[ Link ] nekomu tam pro zmenu ukradli radio a zustal mu panel, je to o domluve, jinak asi bych v miste tveho bydliste zkusil pohledat bazary, pac tvuj panel stejne v nejakem nejspis skonci, a vetsinou myvaji slusne sbirky panelu, alespon u nas v praze ;)
luku> nemas od toho jeste panel nahodou nekde doma??
no... koupil sem spodek od jednoho kolika... s rozdupnutym displayem... nicmene Thomas kolik bys nabidl za komplet? ;-)
A omluva tobe... stat se tomuze...
Ten link už jsem obejvil dřív, je to docela starý příspěvek, tak nevím... Zvažuju i možnost, že to prodám a koupím nové s USB či portem na paměťovky... Ale nejdřív zřejmě zkusím omrknout ty bazary v okolí... Tak dík zatím...
tak uvidis ale mozna pokud je plne funkcni tak ti za ten spodek nejakou tu stokorunu dam
Sorac, ale nestiham, zkouskove obdobi a neni cas se dostat k beznym zalezitostem... Spis bych navrhnul, abys ty nahodil nejakou sumu, mozna mam vybrane jedno peckovni radio, ale bez prodeje toho soucasneho to dlabu... Radio je zcela v poradku, akorat tam neni ten panel no... Tak neco kdyztak navrhni, pokud zajem pretrvava! Zatim...
no... na rovinu to radio ani jako celek moc velkou cenu nema i kdyz ja osobne za nej daval neco kolem 7k... muj odhad je tatak do 500ky coz se tobe asi libit nebude... takze nevim :-D
tak to čumím, že někdo najde 7let starej papír...mě by to dalo hodně zabrat po půl roce (tam by byla motivace záruky, ale i tak:-)
ja mam takovyhle veci nahazeny vsechny na jednom miste... rekneme 20minut hledani a najdu secko... :-)
jo to já taky a vždy tam je vše, kromě toho co hledám:-) ale kecal bych, ty dražší věci tam jsou vždy;-)
Nevím no, já bych navrhoval tak 1000 Kc + dobírka, tak kdyžtak pouvažuj... Jasně, dnes už to ztrácí hodnotu, ale stálo 7600Kč...:´-( No, uvidíš...
to rádio celý sotva prodáš za litr...taky jsem koupil panasonic za 8tis. a o dva roky později šlo stěží za 3,5...u rádií je to špatný..
tak ta cena je vazne nerealna... takze ne, diky