Navštíveno 1291x

10.12.2007, 22:27 |
wir predam Clarion VRX 928RVD super stav cena 12000sk • DVD-multimedia center • Volledige gemotoriseerde LCD monitor van 7 inch met bediening via Touch-Screen • Geschikt voor weergave van DVD-video, video-CD, CD, CD-R, CD-RW en MP3 • 24-bits DAC • Beat EQ: 3-bands parametrische equalizer • 6-kanaals 4 volt lijnuitgang: voor + achter + niet-fader gestuurd • Digitale uitgang • 2 video-ingangen en 1 video-uitgang • Terugkoppeling voor verborgen 5.1-kanaals dts/Dolby Digital decoder • Niveauregeling van niet-fader gestuurde uitgang • SDVC (snelheidsafhankelijke volumeregeling) • Toetsverlichting omschakelbaar • Gedeeltelijk afneembaar bedieningspaneel en diefstalpreventiesysteem • Ingebouwde versterker van 4 × 50 W
[ Link ]
-do frasa ak by som mal teraz peniaze nazvys tak by som bral hned :(

10.12.2007, 22:51 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2007-12-10 22:54:16
mam zajem prosim o blokaci pro mou osobu
Pokud by nevzal Luke, mohl bych si tu vyjizdecku rezervovat?
Ta cena je myšlena jako vážně? V jakým je to stavu?Bylo by možno poslat foto na fordes@seznam.cz ? Díky
Fordik, hosi uz to nereste ja sem prvni a myslim svuj odber vazne ;-)
Určitě nee... :o) Ty si to ještě rozmyslíš, že jo?? :o)
:-P uz napsany kontaktni udaje na mejlik ;-)
Ještě pořád to můžeš zrušit... Vždyť ty tušíš, že to vlastně nechceš...Neber si to, nebudeš s tím spokojený, nedělej to... :oDDDDD Kua kua kua!!!!
Nezruší,Luke to totiž kupuje pro mě :o))
Fordik: Aha, takže jste mě obešli... To je teda pěknej hnus, když Luke píše o blokaci na jeho osobu a nakonec je to pro tebe, kterej jsi měl zájem až jako poslední... A to ještě o dva řádky níž píše, že byl první a že to nemáme řešit, protože je to pro něj - Lukeho. Fakt super...
Ale samozřejmě je to Lukeho věc, jestli to má pro sebe, nebo pro někoho jinýho. To, že je to pro tebe jsi ale psát nemusel, protože jsi mne akorát nasral celkem nefér jednáním. Sorry, jestli je to jinak, ale já to takhle vidím a mrzí mě to.
Já si dělám srandu,s Lukem se známe už pár let a takhle se občas pošťuchujem :o)
2 Djturtle: LOL? ty to nežer tak moc :oD Si robili srandu :o)))))
Ja nic nezeru!Tak to jste me teda fakt dostali! ;oDDD Tak to se teda vsem omlouvam.Ja totiz shanim uz pul roku nejakou jetou vyjizdecku a kdyz se tady konecne nejaka objevila,a Fordik mi tohle napsal,tak me to fakt nasralo.Prodaval se tady uz jeden Clarion,ale majitel nereagoval na odpovedi a to ani v mejlu.Tak jeste jednou sorry vsem! :o)

11.12.2007, 19:13 |
wir odpisane na mail

11.12.2007, 22:00 |
wir rezervovane
mejl zpet a rezervace akceptovana ;-)

12.12.2007, 20:30 |
wir Luke-Jeep sorry ale ta blokacia neni pre teba prvy kdo to bloknul bol BMW318si
skoda ze se to sem covece nenapsalo hnedka jak se ta blokace stala...

12.12.2007, 21:46 |
wir poslal mail este pred tebou
no to se teda rozjelo...Ja teda myslim,ze na inzerat tady se prvni ozval Luke.Prodavas to tady a ne na mejlu.Chtelo by to tu nejaky pravidla.

12.12.2007, 21:58 |
wir Djturtle :mail som dostal skor nez tam Luke-Jeep napisal ze nech mu ho bloknem
takze kamarade zacnu picovat hodne nahlas:
Datum: Tue, 11 Dec 2007 18:07:07 UT
Od: juraj mezei
Komu: lukin(a)1ck.cz
Předmět: RE: Clarion
Tato zpráva byla napsána v jiném souboru znaku než ve Vašem. Pokud zpráva není správně zobrazena, klikněte zde, aby byla otevřena v novém okně.
ano stav je super jedine co este nemam tak je to limec ale ho mam
objednani u clariona co mi dojde az po sviatkoch ked ti to vyhovuje tak je
rezervovani pre teba....

12.12.2007, 22:06 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2007-12-12 22:11:53
a ja sem ti hnedka po tom co sem to napsal na AHC psal ze ho beru na 100%
Cauky...
>
> jak sem psal na AHC tu vyjizdecku beru. Budu ale na internetu asi az
> vecer takze
> prosim neprodavat jinemu ;-)
>
> kdyztak mi muzes prez cesky web vodafonu poslat sms na 608 888 697 at moc
>
> neutracis a potkame se nekde asi na icq nebo tady na mejlu kvuli
> dohodnuti
> predani atd... diky
>
> Doufam ze kdyz pises supr stav tak je tento stav pravdou :-)
>
> S pozdravem Luke-Jeep

12.12.2007, 22:12 |
wir Luke-Jeep :ano to iste bolo napisane aj BMW318 ..napisal skor mail ze ma zaujem a ze ho bere a odpisane bolo skor jemu a aj skor sa ozval tak neviem co tu riesit!!!!!
umis po sobe kua cist mejly???
"ano stav je super jedine co este nemam tak je to limec ale ho mam
objednani u clariona co mi dojde az po sviatkoch ked ti to vyhovuje tak je
rezervovani pre teba..."
ty jsi o den pozdeji nevedel ze to prodavas BMWakovi?Me jsi potvrdil ze je to rezervnuty pro me ja sem rekl na 100% a ty mi jeste reknes ze mi to das az po vanocich????
BMW318is je kamarad a ja mu to preju ale jde mi o princip!!!! Vis co? resim to aby si tady dalsi kdyztak dali pozor...

12.12.2007, 22:21 |
wir Luke-Jeep :kurva uz ma seres nepisal som ti ze ti to predam po sviatkoch ale ze limec dojde po sviatkoch a BMW mi napisal prvy mail a ked prvy tak to je jeho a nerozoberajto uz lebo to bere v Nedelu tak ze PREDANE BMW318 si!!!!!

12.12.2007, 22:25 |
wir bmw_318is@centrum.cz Fwd: Clarion VRX928 po 10.12. 22:39 som dostal mail tak ze neviem co tu RIESIT
rozebirat to budu panaćku a srat te budu klidne dal. Ja se psal ze je to jen na domluve kdy se pro to mam zastavit nebo jaka bude preprava. Ty sis proste pojhlidal dva lidi a dvoum lidem jsi napsa ze jim to prodas... Chytry....Proc kdyz ti BMW napsal 10.12. mezi
"22:27 wir"
a
"10/12/2007 22:51 Luke-Jeep
Upraveno 2007-12-10 22:54:16
mam zajem"
a dohodli ste se jsi mi Datum: Tue, 11 Dec 2007 18:07:07 UT tudiz o nejakych 22 hodin pozdeji, jsi mi napsal ze je tedy blokovan pro me a tudiz ze si ho mam koupit ja?
Me je zajima zda se aspon priznas zes neco pos*al a omluvis se. Myslim ze by to bylo aspon slusnost...
Docela sem se na to totiz tesil...
RIESIT tu budeme to ze jsi mi to o den pozdeji potvrdil :-D
Když se dva perou, třetí se směje.... Že bych byl ten třetí? Já říkal, že by to tady chtělo nějaký pravidla prodeje. No nic, tak ať to koupíte kdokoliv, tak ať z toho teda máte radost. Když už jsem teda z kola kupujících venku...
Ja byt prodavajicim tak jednoznacne udelam drazbu kdyz je tolik zamjemcu:) bylo by to pro vsechny nejlepsi (no krome bmwaka:o) - vyvolavaci cena 12tis, konec treba za ctyri dny a po*serte se panackove:o) sup sup jedem drazba:D
Tady nejsou žádný pravidla potřeba, je to o slušnosti...což wir ani trochu nemá - je to od tebe pěkná prasárna!! Jak ty můžeš napsat rezervované, když nad tím je několikrát Luke a BMW vůbec? Myslím že odeslat dva mejly s tím že tomu dotyčnýmu to prodáš, není v pohodě, napsat rezervováno, anyž by bylo upřesněný pro koho (logicky Luke tady) a o den později teprve napsat, že to není pro něj, sory, ale kde to jsme!!?? Se laskavě prober, stačilo hned napoprvé napsat tenhle mi napsal jako první, když cukne, je to určitě tvoje....takže si svoje nadávky nech, protože Luke je v právu...

13.12.2007, 09:13 |
pelo tak toto je mooooc :D

13.12.2007, 10:08 |
kezom Já bych se o to rádio taky pral kdyby to byla aukce
pokiaľ viem, wir to predával zároveň aj na Slovensku...
hehe no aspon vime od koho mame kupovat :-D

13.12.2007, 18:37 |
wir omluvam sa kazdemu komu som napisalze je to Rezervovane!!!!! sorry BMV ale sa to neda inak!!!!!
nakonec to neproda nikomu :-D tak to je hukot... vydim ze by to vazne chtelo pravidla na nejaky prodej... tady si vazne dela kazdej co chce... tohle predvestv nemecku tak je to trestny :-D
na co pravidla, tomu se říká slušnost...
Kluci, kluci !! že vás to překvapuje?? Já jsem měl s wirem naprosto stejnou zkušenost!!! Už jsem byl na cestě k němu pro Alpinu a napsal že je prodaná. Pak jsem ho potkal v Pištanoch a měl ji v autě. A v hrozném stavu - dobře že jsem si ji nevzal. Sice se mě omluvil a já jsem omluvu přijal, ale jak jsem napsal tenkrát do vzkazů, tak se takové věci nedělají. Wirovi bych sem navrhl zrušit přístup, protože blafuje a tahá lidi za nos. Už proto, že to není poprvé.
no nic me to za to stat bude zajel bych se na nej a na tu vyjizdecku podivat :-)

15.12.2007, 15:44 |
wir TAK AKO SOM SLUBIL

15.12.2007, 15:44 |
wir

15.12.2007, 15:52 |
wir no a mozte slintat!!!!
No moc teda neslintám - z těch fotek stejně není nic poznat... Nějaké fotky z normálního foťáku bys sem vyvěsit nemohl?
Tohle je, jako by jsi sem nic nedal...
no a dal? Takze s tim baworakem se potkate nebo semnou? nebo co...? stech fotek opravdu nic videt neni ale vzhledem k osobnimu predani je to asi jedno
luku, zitra se na to jedu mrknou, pokud bude jak pise tak beru
wire ty seš fakt jak vir...pošleš sem humus fotky a ještě s debilníma kecama, TY něco prodáváš...kvůli jednomu takovýmu jsem jel do olomouce, jednal jako že mám tu čest od něj něco koupit...ještě pošli tvoji fotku, fakt bych se na tebe rád podíval:-)
midi34 smazano, to snad neni nutny ne?
v pohodě nutný to nebylo -ale fakt to vyhledávač hodil
ale spíš bych se měl omluvit -takže ode mě omluva
TAk pred chvilkou jsem mluvil s BMW318is a pry ma radio u sebe a je opravdu v dobre stavu!!!
To docela cucim. Nicmene jsem porad nasranej ze neni moje :-D

16.12.2007, 15:12 |
wir Luke-Jeep : tak radio je predane majitel je jak si pisal ale ta troska naserem lebo uz som bol na odchode ked mi volal BMW318si a to uz som cakal vise pol hodini ......
no ver mi ze po tom vsem me to ani nesere... nasranej sem kvuli hromade jinejch veci

16.12.2007, 15:40 |
wir ok tak sa maj a nebud nasranej ale aspon sme sa bavyli
jj wir cekal ale myslim ze se to vyplatilo, ja jsem spokojen, radio je na svuj vek v dobrem stavu v coz jsem ani snad nedoufal. Chybi jen ramecek tak jak wir psal.
Jinak WIR ac ted bude hodne lidi prekvapeno je celekm v pohode chlap se solidnim jednanim a slusnym zajmem o autohifi.
Co se tyka problemu co s nim mel GIGO a Pavel tak to me docela mrzi ale jak jsem rekl, muj osobni nazor na nej je kladny a koupe probehla v naprostem poradku vcetne odzkouseni (jen jsem teda dost laboroval s ovladanim se kterym se budu muset asi docela dlouho seznamovat)
Timto jeste jednou dekuji WIRovi za rejdiou ;-)
Luke- co nejdriv musime spachat ten test, at mam jasno ci si ho necham nebo zustanu verny /////A :-)

16.12.2007, 22:07 |
wir BMW 318iS nech sluzi a dik
wir: jak budes mit ten ramecek tak mi napis a nejak se domluvime na predani nebo poste, diky moc

16.12.2007, 22:20 |
wir pravdaze nezabudol som!!!!!