Navštíveno 242x

07.12.2007, 07:47 |
Lu82 kamoš prodava
woofer JBL P1222E
[ Link ] stav 1A v zaruce jeste cca rok, hraje uzasne
cena 3800,- možna dohoda
dale
zesik JBL GTO 1201.1
[ Link ] stav 1A v zaruce dnes muje rok
cena dohodou
kontakt ICQ 499752755 a nebo zde

Možná bych měl zájem o ten Woofer, mám přesně tuhle kombinaci, tenhle woofer i tenhle zesík a povedlo se mi ho spálit tak sem uvažoval že bych na ten zesík napojil dva tyhle woofery do 2 ohmů... s tou cenou můžeme trošku hejbat??

07.12.2007, 12:30 |
ALESS Prosil bych cenu zesiku bud tady ,nebo do meilu diky

07.12.2007, 16:11 |
Lu82 myslim ze s cenou se da hejbat vzdycky, chlapi zkuste napsat na vyse u vedene ICQ, kamos spis bude komuinkovat pres ICQ. Na vecer y se mozna mohl dostat sem na forum
Zdravim tak zesik za7500 a oboje za 10000 jinak vse koupeno nove top stav staram se o to!!!!doklad krabice manual jen zesik vyjde na 12000 tak zatim diky.
prosimte, v kolik l ozvucnici to mas? Slysel jsem to hrat a prekvapilo me to..
jinak pardon za OT..
Já to měl ve 20l uzavřence a paráda :o)
45l a 27.7 natrubek ja tam jinou nedam proto jde pa malej kufr
Jestli je woofer ještě k mání tak bych ho bral.Cena by byla těch 3800,- a mohlo by to byt poštou?jsem z Blanska.Díky za odpověd.
Je k mani za tu cenu!postu plati kdo?vazi 10kg takze to nebude zadarmo!
Poštu bych platil ja,na icq jsem poslal adresu.Až to odešleš tak napiš.Diky moc
ok dam vedet az to poslu zatim dik
zdravim Mr.Pitr ale adresu nemuzu nejit ani ja ani kamos co mi dal inzerat posli mi ji na mail jo? dik jinak jbl uz je zabaleno! doufam ze se bude libit je to pekny kousek!zatim a DIKY!!
Adresu jsem poslal na meil.Už se těším až bude doma,ma totiž uplně stejny ho brašku u mě doma :-) Jeden hraje pěkně,jak ale budou hrát dva spolu? :-) Zatim moc diky.
zesik stale mam nema nekdo zajem?
zesik stale mam nema nekdo zajem?