Navštíveno 1223x

Pánové, byl by zájem o koncernovou Navi Plus?
Je to komplet
= velká navigace Navi Plus
+ origo changer na 6 CD
+ TV tuner
+ komplet kabeláž
Cena 10 000,-
tato konkrétní je z AUDI A6

07.12.2007, 12:29 |
Alííí KURWA KURWA KURWA. Proč jsi to sem nedal před měsícem? Mohl jsem ušetřit... Ale zase tohle je hrozný lákadlo na zloděje...
Rozmejšlel jsem se nad tímhle, a JVC KD-AVX33. Nakonec mám JVC.
Máš fotku s rozsvíceným displejem?
ne, bohužel zapojené jsem to nenafotil....
no, tak snad se bude líbit i někomu jinému

08.12.2007, 11:10 |
Josh Psal jsem ti na ICQ
to Josh:
už jsem on-line, odepsáno :-)
tak po dohodě s majitelem je cena za komplet 9000,-

16.01.2008, 23:08 |
Kóďa je to ještě aktuální? DX?
ano, je to zatím ještě aktuální
Tak je dx,nebo ne,popřípadě foto zezadu.
foto zezadu je zde

bohužel nevím, jak poznám DX.
Komplet označení jsem napsal již v popisu inzerátu.
můžu mít jen dotaz - tam není žádnej výstup na zesilovač nebo tak?díky.
to kamil306:
Žádné cinch výstupy tam nejsou.
To je ale předpokládám stejné jako u drtivé většiny originál autorádií.
Mám ale za to, že existuje redukce z těch barevných kostiček na klasický výstup (tak jsem to měl i na jednom starším Blaupunktu).

17.01.2008, 10:43 |
Kóďa Jak se pozná DX na první pohled taky nevím, ale pouze DX jede v češtině a mapy ČR.
ok díky, no kamoš si koupil navi od škodovky, celej nadšenej že se to prodává za 70tis. a on to sehnal za 10...takže jediná výhoda je, že až mu to vyberou, tak pojišťovna mu zaplatí víc...možná:-) zkusím zjistit tu redukci.
Předpokládám, že to v češtině bude.
Zkusím sehnat někoho, u koho bych to zapojil a vyzkoušel.

17.01.2008, 11:00 |
Kóďa OK
Máš k tomu i aktivační cd o to bych měl zájem alespoň o jeho kopii samozřejmě za úplatu , to tam musí být,aby navi fungovala jinak půjde pouze radio a cd(pokud je cd měnič), dále by to mělo být chráněno pinem ,když tak mě odpověď na jirmen.machine@seznam.cz tuhle navi mám ve fábii sice s menšíma úpravama ale sedí jak přišitá

08.10.2008, 14:26 |
jirmen | Upraveno: 2008-10-08 14:34:26
dále bych od tebe vzal cd měnič i skabeláží za rozumnou cenu, někdo se ptal jestli to má výstup na zesilovač, nemá, ale dá se dokoupit kabel za cca400 kč který tohle umožní.je to na mini iso konektor
prodám pouze jako komplet
mrknu po něm, takhle z hlavy nevím
originál si nech pouze ho převeď do iso souboru a pošli, samozřejmě se s tebou vyrovnám prakticky na tom vyděláš, ta navigace jde namontovat do jakéhokoliv vozu koncernu VW navíc se musí nastavit pomocí VAG-com mám návod jak a je to přeloženo do češtiny, máš zájem?
bez toho cd je to prakticky k ničemu, obyč rádio nic víc
pokud bude v jednotce tak ji musíš zapnout abys ho dostal ven můžeš ji zapnout klidně do jakéhokoliv auta co má iso konektor na autorádio je to trochu složité,ale věřím, že na to příjdeš díky moc
Jasně, jsem totální amatér, co s tím nikdy nepřišel do styku :-D
Návod nepotřebuji a s diagnostikou taky problémy nemám, neboj
tak co nezapoměl jsi na mě? DX poznáš podle štítku který je na boku jsou tam čísla a za tím je buď EX nebo DX neprodal bys to za 7000,-??