Navštíveno 129x

repro bedny, kultovní TESLA Hi-Fi Klub, určo budete znát, za komárů se to prodávalo, byla to stavebnice repro-bedny.Většinou to byly dvou pásma Byly tam takový průměrem veliký plastový výškáče se žlutou kalotou a střebobasy ARN 5614, tak jestli se někomu doma válej, nutně bych je potřeboval sehnat. Potřebuju jeden výškáč z nich, ale beru klidně i celý bedny nebo jen jednu klidně i vypálený středobasy.
možná bych tu výšku někde našel. podívám se.
Výšku jsem jednu našel a mám tu dva středy a někde asi i vyhybky na 3pásmo. Vše 8 Ohmů

16.11.2007, 20:18 |
clown TVM za to prodava nahradu ..., za vrchlik s civkou chteli cca 200Kc ..,
taky mam jedny, ale 3p :o))
TVM ty repra stále prodává akorát už myslím nemají ty kaloty žlutý ale černý. A nestojej svět... ;-)
www.tvm-valmez.cz
ruffrider, to my říkáš novinku:-))))) Potřebuju tyto výšky, s tímto průměrem, jelikož na ně mám postavený bedny:-))
Clowníku:-), a máš je 4Ohm?

17.11.2007, 13:20 |
clown Majk ... 8Ohm ... , :o)) neresim .., pohani to Yamaha 2x 40W, takze maj klid :o)) asi budes muset nechat udelat redukci ... pripadne nejaky Vifa ???
ty bejvaj taky velky..

17.11.2007, 15:10 |
Majk-fox | Upraveno: 2007-11-17 15:19:41
Clown no jo, tak to si jen tak broukaj.-)) No, redukce tam dávat nechci, bylo by to hnusný na lakovaných bednách a navíc se mi zvuk těch výšek líbí:-)Jinak ale sháním ty VIFA a vím jen, že je používá AQ Acoustic,ale nemůžu nikde najít prodej samostatných repro VIFA:-(
Matisek: A prodal bys mi ho prosím??
Chrudim a Hradec Králové:-) Šla by i dobírka?
Asi bude muset. Jsem z prahy

17.11.2007, 17:04 |
clown jj Vifa .. mam v AQ taky :o)) Kentaur a Labrador :o))
Matisek, Tak na jaký ceně se domluvíme?
Tak dvě stovky i s dobírkou když už musím na tu poštu :-)
OK, do majlu ti posílám adresu a pokud něco budeš potřebovat zase ty, tak se naváhej ozvat:-)