Navštíveno 5367x

[ Link ] [ Link ] Popis výrobku:
Nabíječka MULTI XS 7000, 12V (typ 56-134) - je vhodná pro automobily, čluny a rekreační vozidla, je ideální pro celoroční užívání. Režim Napájení dodává energii dokonce i bez akumulátoru. Funguje také jako záložní zdroj pro zachování obsahu paměti, takže můžete odpojit akumulátor beze ztráty nastavení a kódů v řídícím počítači vozidla, v radiopřijímači chráněném kódem, v uzamykacích systémech atd. Režim vyrovnávací nabíjení/regenerace obnovuje kapacitu akumulátoru po hlubokém vybití. Akumulátor se zotaví rychle a vydrží déle. CTEK nabízí řadu chytrých a praktických nabíječů pro všechny typy olověných akumulátorů. Nabíječe CTEK lze ponechat připojené dlouhodobě v ochranném režimu konzervačního pulzního dobíjení. Nabíječ lze bez nebezpečí používat s veškerou elektronikou, takže nemusíte akumulátor odpojovat od palubní instalace vozidla. Také nezpůsobuje jiskření, je zkratuvzdorný a chráněný proti přepólování. CTEK může nabíjet i hluboce vybité a sulfatované akumulátory. Zajistí vašemu akumulátoru perfektní nabití, dokonce i při snížení napětí až na 170V. Celá řada nabíječů akumulátorů CTEK je schválena pro použití ve venkovním prostředí
Umi dobit i Exide :-)

21.11.2007, 18:59 |
TUNER kolika amperama to maximálně dobíjí?

22.11.2007, 15:34 |
Zip kolik by sis představoval cenu?
nikdo nic ?

11.02.2008, 22:37 |
ficus Kolik je tedy cena?
ozvi se Newmanovi shanel ji
aktualizace

nikdo nepotrebuje kvalitni nabijecku ?
.............aktualizace...........
Nikdo nepotrebuje poradnou nabijecku ?

Ctek xs 3600
Ctek xs 800-moto
neco by se mozna hodilo na udrzeni baterky na 4kole, nemas tam neco ?
hod mi nabidku + ceny pls na mejl carandsound@gmail.com , tenkrat jak jsem se ptal mi do toho neco vlezlo tak snad konecne ted to vyjde :)
Máš je ještě? Hod mi, please, ceny do mejlu. Dík

14.03.2009, 21:35 |
Augi martan01: prosím o ceny do mailu

15.03.2009, 17:22 |
Kmoda to těch nabíječek máš víc,nebo máš pořád tu jednu?
prosim ceny do mailu diky.

22.03.2009, 12:31 |
Kmoda Bral bych Ctek XS 3600
Ja ji snad koupim nazpatek! Lepsi nabijecku neznam. Jestli ji mas, ozvi se mi.

18.06.2009, 16:44 |
petis kolik peněz?

18.06.2009, 19:12 |
Augi martan01: cece, jestli budes drzet porad stejnou cenu, tak neprodas... Dej nejakou slevicku a vezmu ji ;-)
up

to si delate srandu ne?to uz jako fakt prodávas 2roky jo?:D sry za ot
Prodava je dlouho a za super cenu, ja sam sem spokojenej :)

04.10.2009, 19:50 |
Augi martan01: psal jsem mail
aktualizace

umí nabíjet gelovky? myslím se zkraťákem 5000A a výš...
Martan 01: Mam zajem o ctek xs 3600,mas ji jeste?Jaka by byla cena?Psal jsem ti i maila.