Navštíveno 143x

nechceš box od Mac Audio 700W 2repro v bedně hraje slušně
no box sem nechtel z duvodu ze kdyz neco povezu tak ho jen tak nevyndam jako treba tubu kterou vemes a hodis na sedacku, ale kdyby byl sikovnej tak mozna jo, mas foto, predstavu o cene?
Čau,mel bych Blaupunkta 200 RMS,jeste ani nerozbalena za 1400kč

thepyroman: Když si to tu trochu pročteš, tak zjistíš že tubu nebrat.
Když srovnáš tubu a box kterej bude mít v sobě ten samej SW, tak ti box zahraje mnohem lépe, tuba je katastrofální zvuk !
Když jsem začínal, tak jsem měl taky tubu, teď bych si jí nekoupil ani za 100 kč, ale jo možná koupil, abych měl doma pěknej odpadkovej koš :o)
tak ted vubec zase nevim co koupit tak mi nekdo poradte neco, ale zase do toho nechci vrazit mooc
Jednoduché, koupíš box, a vemeš takovej, aby ti ho utáhl zesík co máš.
Jakej máš zesilovač, kterej bude pohánět ten SW ?
no jeste nemam nic jen radio-ja preferuju spise vykon auta nez tuc tuc ale neco bych si chtel poridit no

09.11.2007, 09:31 |
Fridom | Upraveno: 2007-11-09 09:32:17
když tak mi písni na icq, pokud máš zájem poradim něco rozumného.
321-157-315

09.11.2007, 13:25 |
Prady thepyroman:jestli chceš, tak ti můžu doporučit box Magnat Ultra 300 reflex, je to bedna , která váží asi 11-12kg, výkon je hodně slušnej, docela má vysokou citlivost, takže ho rozhejbe i slabší zesík a novej ho seženeš už kolem 2000kč a hraje bezvadně
to dej radši o 500,- víc za box a máš po starostech, tubu bys ´brzo prodával, páč ten zvuk nic moc
nechápu proč v dnešní době každej začínající hifista chce tubu,prostě jak není tuba je to nahouby nebo já nevím,řekl bych že jde o přežitek nic víc
to Prady a nemas odkaz kde ji maji??