Navštíveno 141x

Ahoj prodávám svou Alpinku 9855,
jsem bez káry, tak zatím není kam namontovat. perfektní stav.
cena
9000,-kč
( dohoda na mailu )

02.11.2007, 08:52 |
gigo bohužel s touhle cenou moc nepochodíš :-( před rokem a půl se pohybovaly kolem "sedmičky"
gigo : jj za tu cenu tu jedna chodila, ale to byla neustále ta samá :o))
Řekl bych že cena odpovídá !
mylsím, že bych se uměl dohodnout,ale určitě ne za 7..
Vím jak se pohybují..
nemusím prodat :-) za 7 si ji schovám na skřín, je to super mašina :-)

02.11.2007, 11:18 |
TraNce4Ever | Upraveno: 2007-11-02 11:19:44
No...tak nevim, ale za 9k si myslim, že je to dnes neprodejné ať je jaká chce... 9855 nová se sežene za 11k, starší max 8k...já svou prodal minimálně před půl rokem za 7,5k, byla ještě v záruce a byl jsem hodně rád.. 9k odpovídá možná tak 9835.. můj názor..

02.11.2007, 11:56 |
gigo každopádně je to velmi dobré rádio a byl jsem s ním moc spokojený. Kvalitní věci si svého kupce dokáží najít
Fridom: jinak v době o které se bavím jich tady najednou bylo na prodej tak 5, takže jedině klonovaná ;-)
Mno nebudu to nadále řešit, myslím že prodejce nebude mít radost z vašich OT, tak že nemá cenu to nadále rozebírat.
ZRALOK: Nevim jestli je lepší mít 7k na skříni jen tak, nebo na účtu a koupit něco new třeba do auta :-)
Fridom: jsem udiveny, ze zrovna Ty pises o cene, ze odpovida, kdyz si mi sam psal, ze 9500 za 9835R (ktera se mimochodem prodala hned druhy den) je tezce out a hajis tady cenu pouziteho radia zlevneho o 2000Kc :-)))))) to je dobrej joke jako
a jinak Zralovi se omlouvam za OT, ale tohle mi nedalo na to nereagovat :-)
Rajdlos : Ano cena za 9835 byla pro mne jak sám píšeš těžce out a tak to je i nadále, že si ji prodal druhej den mě vůbec nezajímá.
Předpokládám že tato 9855 má záruku a pokud ano, tak myslím že za 9 by se prodal dala, beru to z hlediska toho, že je to novější model.
A podotýkam že je to jen můj názor.
Jinak bejt prodávajícím, tak bych požádal o smazání OT
nechcete si založit svůj příspěvěk na téma za kolik co prodat? Myslím, že Žralok v nadpisu i v popisu nic takového nemá... když už nic, tak buďte alespoň slušní..
PRODÁNO
( aspon je vidět, že i když OT, tak je to rádiov kurzu :-)