Navštíveno 390x

Mal by niekto predbežný záujem o kúpu týchto zosikov. Jedná sa o zosilovace v 100 % stave. DLS A 3 som kupoval ako nový a ma 1,5 roka GENESIS DM mk 4 je posledný model výrobcu a je tiez v bezchybnom stave, Možnost vypocuť v aute. Zvazujem kúpu trocha lepsích komponentov . Som z A-hifi chorý:-) cena dohodou telefonicky 736/151352 alebo cez víkend 00421 915/422779

31.10.2007, 11:32 |
Kapka (M)
*** kurnik od ceho je Bazar-Autohifi???používej obcas to co mas na krku****presunuto do spravne sekce***
tak přesunu(bez takové komentáře) a je to!každej se muže splést :-)
Kapka, takto je vacsia pravdepodobnost ze si to niekto vsimne ,praveze to co mam na krku obcas pouzivam:-)

01.11.2007, 13:42 |
Yawor jasně, pak to bude dělat každej a to bude parádně přehledný...
na tom bazare das inzerat a za dvadsat minut si na konci stranky a nedozvie sa o tom ani boh. administrator by toto mal nejako vyriesit. lebo ucelnost Bazar -Hifi je minimalna

01.11.2007, 16:24 |
Cenda Tome, na to je placenej inzerat. Pokud to jde i z SK. Co vlastne chystas?
tomas pisal som ti sms... co ty na to?
napis mi cenu aj toho Dual mono.
na margo Cenda: da sa ten plateny inzerat zrealizovat aj zo SK? lebo mne sms neslo poslat.
up
treba mi pisat teraz na CZ cislo. az v stvrtok vecer na Sk. a co chystam? zatial zvazujem nejake elektronky! Inzerat stale aktualny. cena na A 3 a DM dohodou. okrem ineho predam Focal K2P cena 7000 Kc a Wofwr Hertz HX-300D v basreflex ozvucnici a k tomu Audison Lrx 1.400 cena spolu 9000 Kc.

07.11.2007, 13:49 |
Cenda koukal jsem v DE, je na prodej krasny TRU C7 za 1400, ale to bych ti sakra moc zavidel :-) taky me to laka, ale je to pro me moc penez.
Cendo ja pojdem do Genesisu ale nieco novsie. Skus sa prosim spytat na tie Focal K2P. dam ich za dobru cenu. A ten TRU by chcelo najprv pocut, kto vie ci sa k Focalu hodi. Genesis je overeny ved aj majstri nemecka maju tuto kombinaciu a hlavne vacsie skusenosti tak ze to TRU urcite mohli skusit. Vychadzam z toho lebo sa uchylili k tejto kombinacii. Inac to DM Mk 4 by som dal za 12000kc a A 3 za 13500 Kc