Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Prosim o pomoc

o Navštíveno 209x o
o 30.10.2007, 13:24 | SIS
Zdravim všechny! Stala se mi tady na AHC taková nemilá věc! Měnil jsem tady s členem VIAA svoje rádio Pioneer deh-P80MP za Pioneer deh-P9400MP. [ Link ]
Po domluvě jsem rádio poslal, na poště v Šilheřovicích mi potvrdili, že balík byl vyzvednut, ale já od něho rádio stále nemam!!! Dotyčný mi nezvedá telefon a na email mi neopovídá! Nezná někdo toho toho člena?? A nepomohl by mi někdo dořešit tento problém který se mi stal? Jsem s Plzně a je to přes celou ČR :-(
Díky

o 30.10.2007, 13:27 | tykeev
já myslím, že už se to řeší tady, ne? :-D

[ Link ]
o 30.10.2007, 14:57 | SIS
Omlouvám se, jsem si nevšim, že to bylo přesunuto.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3663 sekund.