Navštíveno 536x

Byl by zájem? Prodal bych Brax X 2000 střibrný cena kolem 16000,-Kč plně funkční v případě zajmu fota na mail.
No copak nikdo nema zajem o poctivej kvalitni dvoukanal od Braxe?Moc jich neni myslim!Podarilo se mi sehnat dva v cerne proto chci pustit tohoto do sveta.

22.10.2007, 21:34 |
Cenda dej tomu cas, toto zbozi se neprodava kazdy den, SQ klientela je v CR a SR dost omezena. Poblazneny Magnaty se prodavaj snadno, kvalitni zelezo chce trpelivost.
Cenda asi máš pravdu já už zde pár velice kvalitních věciček prodával a vždycky si řikám že to bude asi problém,přitom je tolik lidí co chtěj kvalitní zvuk jenomže ten nestojí pár švestek a všechno chce svoje:)
promiň, nechci kazit kšeft, ale myslím, že problém bude malinko i v ceně. Každopádně se jedná o vysoce kvalitní zboží, ale bohužel starší model. Nyní když se zaštěstí (v minulých 3 měsících tam 2 byly) se dá na ebay koupit mezi 700 - 900e nová verze a ještě ke všemu ve verzi Graphic Edition. Normální nové modely 2.2000 nebo 2.2400 se prodávají od 600e. Což je pořád více a musíš mít štěstí aby jsi aukci vyhrál, protože o Brax je zájem, ale někdo si třeba malinko připlatí.
no možná máš pravdu a pokazit nic nemužeš vím moc dobře co to stojí nové a taky jaky problém je je sehnat jeté v luxusnim stavu a pokud ho nikdo nebude chtit tak s nim udělám trosku šílenost a využije se jinak.
určitě, zase nemá cenu prodávat takhle luxusní zboží pod cenu! Přeji ať se brzo prodá!
Ebay je dobrej adrenalin. Nikdy nevis v jakem stavu zbozi prijde a tuhnes strachy :-)
jen chci reagovat na to co napsal Martas: Líbí se mi tu jak sem každej tahá ceny z Ebay ale mají strach to tam vydražit! TAKŽE myslím že srovnávat ceny který lítaj tam a za kolik se to dá koupit tady bych sem netahal, krom toho že doprava tak těžkých zesilovaču muže stát i 1000,-kč (dva už jsem od tam pořídil)

23.10.2007, 10:09 |
clown asi jako CRXMen .., zatim vse bez problemu :o) i vetsi veci nez Brax
No já nakupuji z 80% pouze na ebay. Je ale pravda že první Tarantula mono přišla v dost hrozným stavu. Reklamace byla ale ok. Zesilovač vážil cca. 15kg a poštovné bylo 35e. Jinak vše ostatní bez problémů.
S dopravou se musi pocitat. Vecinou se vejdete do 35e . Ale myslim si ze vam nikdo nezaruci jestli se do zesiku pred vami nekdo nekoukal a neco nespravoval.