Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: HERTZ ES 300D

o Navštíveno 445x o
o 20.10.2007, 23:49 | radar[CZ]
Čau lidi, prodám Woofer HERTZ ES 300D [ Link ] bez ozvučnice.
reproduktor je plně funkční a doposud v autě. Brno - Třebíč možnost poslechu. Mnou upravená membrána ( koupil jsem ho mírně vzhledově poškozený) tmel se skelnými vlákny. Hraje stejně jako před mým zásahem.
Cena 1800,-Kč

foto k příspěvku  od radar[CZ]

o 21.10.2007, 02:53 | cendler
škoda, že jsi ho tak hnusně upravil, jinak bych ho vzal, tomu mému do páru
o 21.10.2007, 12:04 | Prady
podle mě to vypadá docela v pohodě, žádný jiný to nemá, možná by, ale slušelo víc, kdyby ten nápis byl oranžový
o 21.10.2007, 17:10 | cendler
nj ale kdybych dal vedle sebe tahle dva jeden origo a druhý takhle tak by to vypadalo blbě
o 21.10.2007, 18:22 | radar[CZ]
to: cendle ...kdybych ho neopravil ,tak by sis ho taky nekoupil, protože by se ti nehodil k tomu tvemu "nepoškozenému" to ale snad řešit nebudeme. Kdybych psal každýmu do bazaru, že si jeho kousek nekoupím,tak by to nemělo tak nějak smysl... že

radši ty lumpe napiš jak hrajou ty Lanzary... s něčím v porovnání.

btw: kdyby moje tetka měla kule, tak jí říkáme "strejdo"!!!
o 21.10.2007, 18:58 | cendler
Hele docela jsem zklamaný, mají dost vysoký výšky ale zase já to mám i pro filmy, takže nevím, ale pořád je rozehrávám, tak ukáže čas, jinak jak jsem ti psal ten domek ti pošlu zítra už ho mám zabalený, tak to jen hodím na poštu
o 21.10.2007, 20:05 | radar[CZ]
Díky, taky nechápu, proč je citlivost výšky 94dB a středobas 86dB.
Zkoušel sem je jen na sucho (středobas do ozvučnice z krabice a výšku volně) a rozdíl mezi útlumem -3dB versus +3dB jsem nepociťoval jako rozdíl 6dB... nevím ,nevím jestli to byl dobrej kauf
:(
o 21.10.2007, 21:24 | cendler
já je mám v passatu v předních dveřích a opravdu zase až tak velký rozdíl tam není když přepínáš ty dB, ale jak říkám, zatím je rozehrávám, ale už jsme zvažoval, že je hodím do zadních dveří, že zas tak dobrý nejsou, co jsem čekal
o 24.10.2007, 13:25 | radar[CZ]
up. Pošta gratis
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.