Navštíveno 103x

prodam dvd radio s vysuvnym 7" monitorem. PC byla kolem 16tis. pridam digitalni tuner PC: cca 1800,- a analogovou antenu PC: cca 800,-. mechanika prehrava i palene cd, dvd, mp3 apod. cena kompletu kolem 10tis. minimalni dohoda mozna:-)
co je to za značku a jak je to starý??!
pokud tam neni znacka videt tak to neni znacka. stary je to asi dva roky a z toho pres rok lezi doma... za toto obdobi se nahralo cca 50hodin.

19.10.2007, 16:00 |
Djturtle | Upraveno: 2007-10-19 16:01:48
A důvod prodeje? Jsou s tím nějaké problémy? Třeba špatný obraz, přeskakují cd /dvd/, má to dotykový displej?Žere to mp3 z dvd?Má to nějaké vstupy, výstupy?
duvod je jiny auto a neochota nicit zdravou palubni desku (AR166) obraz je v pohode a nic neskace. dokonce ani za jizdy:-) ale nedoporucuji koukat na dvd za jizdy... dotyk to nema, ale nechapu proc kazdy chce dotyk? mam dotyk gps a kdyz na to hrabnu parkrat rukou tak je to hned umasteny takze na co? zere to mp3 a i dalsi formaty, ale presne to nevim vstup a/v vystup a/v a 4x cinch na zesik apod. mozna to ma jeste vic, ale ja vic nevyuzil tohle je jen co si pamatuji. pokud je zajem tak cena je nyni 9000 po ukecani od jednoho potencialniho kupce, ze to ztratilo na cene apod. takze kdo chce tak 9000 a je to jeho. mene max o pripadne postovne, ale ani o prd min.
No, pokud si zejtra koupíme s přítelkyní auto, na který se jedem podívat, tak mám zájem, ale určo dám vědět až o víkendu...
a ten tuner, by jsi neprodal zvlášť?
2 cendler
no klidne i prodal. zalezi na cene co nabidnes. vidim to tak na 1200,- co rikas?
Djturtle. tak co auto jste koupili? zatim stale aktualni jako komplet.
Auto jsme koupili, ale asi teď budu muset do něj nacpat nějaký love - protože má nějaké chybičky.Takže asi nic :-(
a co to je za tuto? tak puvodni investice jsou vzdy s ojetym auti:-(
Pažout 206 cc. Má natrženej silentblok, sjetý desky a pro jistotu chci vyměnit i rozvody a samo olej.
hmm asi dobra koupe hlavne ted na zimu asi byl levnejsi. jo to je presne ono. to neni jen nekolik set tisic za auto, ale jeste trochu na opravy a predchazeni horsim opravam. chapu. kazdopadne at slouzi.
No, fakt se mi to líbí - jak je na tom zvukově? To je jedna z věcí, které se bojím - jasně, že kvalita třeba alpinek tam nebude, ale zajímá mě, o kolik je tohle horší. A taky bych potřeboval vědět kolik přesně to má vstupů a výstupů a jakých. Taky by se šikly nějaký detailní fota panelu. Možná bych ty love nějak do kupy dal - napiš a já se kdyžtak poradím s přítelkyní...Ale fakt nic neslibuju - spíš z toho nic nebude.
no jelikoz nemam alpinu tak to nedovedu posoudit o jak moc je to horsi. jinak vse co muzu uvest jsem uvedl viz nahore. detailni fota nemam, ale je to neposkozeny pokud jde o tuhle inf. ani skrabanec. rozhodni se jak je libo. ale zase na druhou stranu radost jsi si jiz udelal a poradnou a pokud mas hluboko do kapsy ted tak to radeji nech:-)))
Paajiik : sorry byl jsem mimo, ale ten tuner můžeš mi poslat fotky jak to vypadá a co ta anténa, ta je k tomu, nebo to má integrovanou anténu. Jaký je způsob zapojení? Měl bych o to zájem.
k videni je to v praze. tuner je takova mensi nez 1din krabicka. asi o polovinu placatejsi a o neco malo uzsi. ma vlastni ovladac a antena je magneticka na kabelu. zpusob zapojeni si nepamatuji bud a/v vstup nebo nejakyma cinchema. presne nevim. obsahuje to i asi 4 hry, ale nic moc. napr sokoban a tetris. dalsi si nepamatuji.
Tak ten tuner beru, poslal jsem ti email