Navštíveno 136x

Prodám tohle radio myslím že ho ani nemá cenu představovat.
Jen pro všechny co se urcitě budou ptát ,tak nikdy sem neměl problém že by nečetlo a koupil sem ho fungl a je se mnou už pěkně dlouho a šlape jak hodinky.Vše v origo baleni a i puvodni zarucák ještě mám prostě všechno jak sem ho koupil.
Cena:5500,-Kč

16.10.2007, 22:16 |
P@vel | Upraveno: 2007-10-16 22:17:18
mám zájem!!! píšu e-mail
Tak opět aktualně zájemce co měl rezervaci odřekl že bydlím moc daleko a požadoval osobni odběr.

17.10.2007, 20:08 |
P@vel Tak jsem si prostě hned nevšiml, že bydlíš až za Brnem... sorry co víc dodat? Sorry za OT
ahoj, jaké je prosím podsvícení?? jestli je to četvené tak ho okamžitě beru

18.10.2007, 01:40 |
Drtič jestli má zelené,pokud ho vemeš,jsem ochoten pročenžovat za červené...spíš je oranžové ;)
pošli mi prosím větší foto na mail + ve tmě jakou barvu to vlastně má..
Díky
Petrvti:rad bych,ale momentalně nemam foták k dispozici pokusím se to zítra zařídit a pošlu.Pokud myslíš barvu podsvícení tak oranžová.

24.10.2007, 21:34 |
ivls omlouvám se, že vstupuji do prodeje, ale vždy mě dostane, když někdo kupuje radio podle podsvícení
jinak písni Míloši, co máš v plánu, když už zase vtom lítáš :o)
no pro někoho to muže mít velky význam aby to měl sladěné i s podsvícenim vozu a Ivane bylo mi nabídnuto něco fakt špičkového ,ale tomu clověku co to chtěl prodat sem to nakonec rozmluvil že by udělal velikou chybu a tak budu mit náhradu a taky kvalitni:-)