Navštíveno 978x

MRV F-450,Cena konečna 5500Kč.Nelze na dobirku jen osobni předani.Vyzkoušeni na mistě.Berounsko.Tel 777348521.Na sms a forum nereaguji!!!Inzerat je platny pouze do pondeli 15.10.

Aby jste měli přehled, jak je tento člověk poctivej, tak se podívejte sem a utvořte si na to svůj názor
[ Link ]
opravdu solidní jednání :-)))
Pardiii> aby tě rakovina honila po poli až do rána ...........

12.10.2007, 19:01 |
cira Tak o tom se bude ještě hodně dlouho mluvit. Víc takovýchto prodejců a tohle fórum to může zabalit :-(((
njn když je někdo ehm no prostě, sakra jak to slušně říc, tak to pak neuděláš nic, ale věčinou se takovej ...... odhalí sám :o))

12.10.2007, 19:43 |
ALESS Kuwa co lidi nejsou ochotni udělat proto ,aby prodali ! Tohle je hnus

12.10.2007, 20:37 |
clown do Berouna to mam 16km :o)) ze bych si dojel pro zesik ?
pardii, paulus, xaus nebo jak si říkáš - smazat tě je málo CHUDINKO!!!
husté :-) dej si inzerát raději do Annonce...nebo aukro, tam to jen tak neojebeš :-D

12.10.2007, 23:02 |
jarda tomuhle fakt nerozumím - ten trouba se tady snaží dělat (nutno podotknout, že velmi nekvalifikovaně) ze všech bl**e a A nebo M neragují?
a co s tim mame delat. na necestne chovani pri prodeji byl upozornen v predchozim inzeratu, kdyz ho smazu vlozi si to sem znovu... zablokovat pristup mu nemuzem neb bychom tim zabili pristum nejem jemu ale spouste dalsim lidem, diky tomu ze se pripojuje pres poskytovatele s NATem... jedine co muzete je to nekomentovat, pac uz o nem vsichni vime a nekupovat od nej nic
clown : Možná by stálo za to tam zajet, když to máš takovej kousek, když by si nekoupil, tak by ses určo povavil, pán bude rozhodně velmi inteligentní :o)
Člověk se tu aspoň dobře pobaví :o))

13.10.2007, 14:21 |
clown Fridom ...,
kdyz ja jsem v posledni dobe moc startovaci a agresivni :o))
clown : Mno to by nebylo od věci tam přijet s tak to dobrou náladou, možná by pak pán pochopil, že je něco špatně :o DD

13.10.2007, 14:28 |
clown pak bych asi neprivez ani zesik ... :o))

13.10.2007, 21:15 |
maxov mega LOL

13.10.2007, 21:16 |
maxov sem koukal na ten odkaz od Fridoma a to je fakt mazec....jj chudák...při dovolené v Ingolstadtu mu někdo hacknul IP:)
clown> nebojim se ty bys byl ten kdo by odjizdel s monoklem na oku :) a acko by se mi libilo :) nechces si zejtra udelat vejlet ;)
jééé,já myslel že sem tu aukci předtím vyhrál za ty 3000,- nebo že by ne .-) ?
hero > musisi mu napsat smsm an forum nereaguje :) takze tady se odpovedi nedockas :)

14.10.2007, 15:12 |
jarda michal_smsmsm - njn, moje naivní představa jednoduchého technického řešení opět vyplavala na povrch ;-)
V posledním Autosport tuningu má taky inzerát.

15.10.2007, 15:38 |
Shr3k Nechápu tu hysterii v tomto a přechozím nalinkovaném inzerátu. Jirka Parýzek není žádný cucák a ani neznámá osoba a prostě to chce asi prodat za nejvyšší nabídku.
Nepsaná pravidla systému dražby tohoto webu možná úplně hned nepochopil (stanovil si vlastní, na které má ostatně právo), ale kvůli tomu z něj snad místní rádoby matadoři (navíc někteří třeba o 10 let mladší, než je on sám) nemusí dělat idiota a podvodníka.
nezlob se na mě ale udělal ho ze sebe sám ( IDIOTA )

15.10.2007, 15:54 |
clown tak mel napsat .. prodam za 6000 a nedelat drazbu, kdyz zna svou cenu ... za kterou to asi nikdo nechce ..
Tak na zavěr ten kdo mi zna osobne tak vi moc dobre ze nejsem zadnej podvodnik atd.A co sem lezou ty mistni zevlaci co chtej vse zadarmo nebo kradene ci poskozene a nekoupi si nic pekneho a vecne si okusujou nehty na forum za to nemohu.A zesik si vzal dnes nakonec kluk mistni a jeste mel slusne jednani!A ta startka clown ze neprijel takovych ubozaku co jen kecaj a nic je mezi nami mnoho.Pravidla drazby vlastni si tady muze urcovat kazdy prodejce dle sebe.Je hrozne zajimave ze treba sem tady naposled prodal Focal V3 a pan mi jeste volal jestli to neni nejake divne ze je to tak levne a kdyz prijel tak byl kladne prekvapen.Ale to jedno nebudu tu nic radsi prodavat ze nemam cas si dopisovat s detma..Sbohem a mnoho stesti v zevlovani..

15.10.2007, 16:19 |
clown sbohem ...
nestastny ubozak ..

15.10.2007, 16:33 |
Fridom | Upraveno: 2007-10-15 16:35:04
Shr3k : Ano každej si může určit pravidla dražby, ale pokud už zakládám dražbu, tak takovou jaká má být, ne to co pán předvedl. Když už si se zmínil, že pán je starší a píšou mu jsem lidé mladší např. o 10 let, tak to mi je pak líto, že i tak mladí lidé chápou, že na jeho dražbě bylo něco v nepořádku a on sám to nechápe !
Pardiii : Pokud nejsi podvodník a nevim co ještě, tak si znovu důkladně podívej, jakou si měl prýma dražbu a zamysli se.
To co si tam skoušel, je dle mého směšné, pokud si měl představu a ceně, která ti neprošla, tak si měl skusit dát jinou cenu a ne to udělat formou dražba, nedražba.
A když to pochopí i ti co jsou u tebe děti, tak nevím na jaké straně budu problém.
Že si prodal to a ono nikoho nezajímá, tady si byl napadán jen a jen kůli podvodné dražbě, to je celé !
spíš jde o to jako bych se neptal --- 03/10/2007 21:28 midi34
jseš si jistej že ho potom prodáš když bude částka malá ?
03/10/2007 22:00 Pardiii
Pro mene chapave!! --tohle kdyby jsi si odpustil tak nejsi za .......
jedinej méně chapavej jsi ty at je ti 5 nebo 50 -to nemá s věkem co dělat
a Fridom ještě stihnul ší příspěvek -tak to sem pomalej

15.10.2007, 18:57 |
Shr3k 15/10/2007 16:33 Fridom: Mno:
1) Marně hledám v pravidlech cokoliv o dražbě. Tak mi nějak chybí definice "dražba taková, jaká má být". :-) A pokud bych byl někým, kdo neví, jak to tady chodí, asi bych také pěkně tápal.
2) Zdá se, že při své úvaze nepředpokládáš existenci lidí, kteří makají celý den od rána do noci a nemají čas okounět nad každým plkem na autohifi fóru a zevlovat na každou přilinkovanou kravinu typu "podívejte co jsem si pořídil, se musím pochlubit" a řešení žabomyších sporů jestli je lepší Alpine nebo Pioneer... Takoví lidé mají prostě jiné zájmy a možná jsou i trochu zmatení, když se sem jednou za uherský rok mrknou nebo si dají inzerát.
jo jenže mu poradily jak tu dražbu udělat -stanovil pravidla a nedodržel je /je sice fakt že asi jeho věci jsou v supr stavu atd. ale to na tom nic nemění
Pardiii: ten tvůj ubohej slovník je dětskej tak radči si vymaž nick a nechoď sem...
Pardiii: ten tvůj ubohej slovník je dětskej tak radči si vymaž nick a nechoď sem...

16.10.2007, 11:12 |
Fridom | Upraveno: 2007-10-16 11:12:54
Shr3k : Tak nevím jestli musí bejt v pravidlech jak má vypadat dražba.
Dražbu si může udělat jakou sám bude chtít, může mít jaké chce pravidla, ale aby uměle zvvedal cenu, tak že se založí novej nick a ten zvedá cenu, tak to je trapné a na to žádné pravidla bejt nemusí.
Může makat od ráno do noci a na AHC chodit jednou za rok, ale to neomlouvá vychcanost !

16.10.2007, 21:01 |
Laďas Tady asi Shr3k a Pardi nepochopili,co chtěli myslící lidé říci... Nikdo tady neubíjí úspěchy PANA Pařízka(píši záměrně,páč jsem asi o 10 let mladší :-) ). Jen tady poukazujeme na nevhodné chování.. Jak porušil pravidla.. Řekl,že to to pondělí prodá.. Měl to nechat H.E.R.O.vi.. Má sice pěkné auto,věk,ale rozum... S otazníkem.. Navíc tihle "kluci",jak o nás říkají mají v autech o dost lepší sound než ty Pardi.. Sám jsi mě říkal,že jsi to neměl ani zapojené-bylo to jen kvůli vzhledu a tuningcup.. A ten Alpine je tak na nakrmení domácího kina.. Ať si jde raději pozlatit další tucet šroubů na auto.. Uznávám hlavně to,co si lidé jsou schopni udělat sami,ne,co jsou ochotni zaplatit.. Ale jinak Golf pěkný..
Jinak zdravím Fridoma,Midnita a midi 34,atd. Jsem rád,že to není někomu lhostejné..