Navštíveno 157x

Pouze važny zájemci.typ MRV F-450,5,4,3 kanal.Nabizejte kolik kdo da????????????????????

Vice info o tomto produktu si najdete:www. prodej-autohifi.cz

03.10.2007, 21:18 |
hoff 1000,- zacnu ;) a konec drazby je ??

03.10.2007, 21:20 |
ddawe 2500,-
kdy je konec dražby ? a po akych čiastkach sa môže minimalne prihadzovať ?:)
jseš si jistej že ho potom prodáš když bude částka malá ?
Pro mene chapave!!jsem si jistej ze ho prodam,konec drazby az odklepnu dost..
no standartní dražba nedražba :-))
to je zase drazba jako prase :D

04.10.2007, 07:36 |
rhee 4000,- Kč
Pardiii: Pro men nechápavé, mohl by si mi to trošku objasnit ?
Zatím každá normální dražba je od kdy do kdy, jaké se přihazují minim. částky atd. Tady nic takového nevidím ?
Tak konec bude v pondeli tzn 8.10!Přihazovat se muze minimum po 200Kč.Pokud by častka dosahla 6tis tak je automaticky prodano hned prvnimu kdo to nabidne!Pokud se tak nestane zustava nejvyssi nabidka.

05.10.2007, 07:16 |
rhee 4700

07.10.2007, 20:35 |
rhee 5100

08.10.2007, 20:53 |
xaus 5500 vice nesezenu.
Hmmm to je ale zajímavé, že v této dražbě přihazujou lidé co mají aktivitu 1 nebo 2, to se jen tak nevidí :o DDD
Mno to je ale náhodička, že se někdo zaloguje zrovna když se tu draží tento zesík, ha.
omg co toje kravinu, drazba ma jednak dane pravidla, tak aby pozdeji nedochazelo k nejakym problemum a jednak mi to pripada jako umele zvadani ceny vymyslenim nejakym novych uzivatelu... nebo snad je to fakt jen nahoda ze si xau a paulus udelaji registrace zrovna kdyz se tady drazi alpina??

09.10.2007, 09:53 |
rhee Už ten zesik nechci, tohle je fakt trapný !!!!!!!!!!!!!!
rhee : Mno aspoň že sis toho v čas všimnul :o))
pardiii > dovoluji si upozornit ze mas stejnou IP jako uzivatele Paulus a xaus, coz by mohla byt nahoda, ale i aktivita tehto clenu ukazuje ze v tomto inzeratu bude neco podivneho....

09.10.2007, 20:08 |
Laďas To Fridom a Michal.. Tak to je hustý.. Máte pravdu.. Mimochodem:Už byl konec dražby,tak komu zesik připadne???? Pardi,komu ho necháš??? Jestliže ho RHEE nechce a Paulus a Xaus je s VELKÝM otazníkem,tak další je H.E.R.O. Zajímalo by mě,jak se zachová majitel..?? Nechá ho H.E.R.O.vi???
Tak konecne jsem dorazil z Ingolstadtu a kdyz si prectu tyhle sracky co se tu pisou tak je mi z toho nabliti!!!A zachovam se tak ze ho nenecham nikomu,mam ho v inzerci i jinde a kazdy kdo mi volal sem ho odkazal sem at se prida do drazby.A vy tady jste takovy socialove ze hned z toho delate fiasko nebo to zkousite.Pri tom patrite mezi takovy smoulo hry co nic nedokazali.Proste tady se jen keca a pak nic.Kazdej normal clovek kdyz neco chce tak zavola a pokud je to dobry tak si proto zajede zkontroluje a koupi.A vubec mi nepiste jak male deti!!!!!!!!!!!!!!Sbohem chudaci...Preji hodne stesti
no tak to mi poser!! Takhle se čelí problému čelem! :-) ale něco podobného jsem očekával!
Hmmm tak to jsem se asi spletl, to je divné, že na to nerágoval ani jeden s těch co dle mého jsou tatáš osoba a to jseš ty.
Např. rhee ragoval ihned, ale Paulus a xaus nee, to je nám ale náhodička.
Tak si měl jako Paulus nebo xaus něco napsat, aby to nebylo tak okaté : o DDD

10.10.2007, 10:39 |
durus no Paulus a xaus asi uz nebudu reagovat, kedze asi isli zase do Ingolstadtu :)
jj fakt super, ses borecek... presne jak sme rikali, prodat nechces, nabizene castky jsou ti malo tak radsi reknes ze si ho prodas jinde, ses ubohej