Navštíveno 138x

koupil jsem zde na fóru tohle rejdio od nějakýho novějšího člena s tim že je plně funkční ......... aby mi nebylo vyfouknuto dal sem 2k + poštu což se mi zdálo adekvátní ...........
[ Link ] realita je taková že je zašprclejch asi 5 tlačítek na panýlku takže panýlek nereaguje na žádný neb sou v sérii za sebou .........
oprava dle mě tak kilčo + pájka .... nakoupit v GM pár těch čudlasů a napájet a pojede....
na vložení cd normál reaguje a začne přehrávat ale pak na tlačítka nereaguje........
pošta to určitě nezkurvila a mě to nebaví nějak řešit neb ho už ani nepotřebuju tak se mi to válí doma .......
cena 1k

takze te napalil,jak psal Kes@m...bohuzel no,co na to rict...
=o(
ja se snim napevnou domlouval ze ho vemu a on mi pak ne suse odepsal ze to prodal nekomu jinemu.. bohuzel to odnesl NP takze ne nadarmo se rika.. mala aktivita.. nebezpečí..
Právě kvůli tomuhle preferuju osobní odběr.... naštěstí to není zas tak velká suma

29.09.2007, 20:09 |
vaz2101 | Upraveno: 2007-09-29 20:10:13
tak to je peknej ojeb,ja tu koupil sonku ze prej zmena je život,ale uz zapomel napsat že to skoro nenačita cd no,jsem si nevšiml že mel jen 8 prispevku.ja jich sice taky moc nemam ale tohle bych si v živote nedovolil
No ak by sa toto stalo mne, tak tam pridem a chlapec by dostal 2000krat po hube a uz by asi nemal jak nieco predavat.
Nismo: Je mi luto ze si narazil na takeho debila
njn, malá aktivita je podezřelá no ale co se dá dělat........... kdyby se někomu šiklo tak mám ho doma....... :) fungovat bude ale chce to ty tlačidla no jinak se zdá v cajku fakt........ akorát DO vypadá jako po druhý světový to sem fakt nepochopil.......
Pořád dokola.... to je pojeb..
zase zakázat prodávat na bazaru lidem s aktivitou < 50 to je taky pojeb s tim nic hold neuděláme....... u lidí s menší to chce prostě osobku u věcí co sou podezřelý no :)
N.P> asi tě prásknu tappikovi :-)))))
HOLT :-)))))
U Nisma sem to uz vzdal... :o))

30.09.2007, 20:40 |
Zephyr | Upraveno: 2007-09-30 20:41:48
tappaja> LOLLLL :-))))))
někdy mám pocit že zadáváš do vyhledávače HOLD a zkoumáš pravopis ;-)))))
Nedelam nic jinyho... :o)
hele klídek já sem to teď udělal schválně a čekal sem kdy se tady objeví :)))))))
je vidět že na mě hold tapík má vliv :)))))))))))))))))))))))))))