Navštíveno 95x

28.09.2007, 20:12 |
Komba Mam vybranej zesilovač.
[ Link ] přidal jsem i odkaz a potřeboval bych poradit jestli pujde na rádio které podporuje jenom Mp3 a nepodporuje DVD.Kamarád řikal že když to má těch 6 kulatých cinchů tak to jde jen na rádio s DVD.Tak bych chtěl poradit jestli mi teda pujde na obyč.Dík moc za radu a kdyžtak písněte na email.Čau všem
Neboj, tohle nemá s DVD nic společnýho, 2 páry těch cinchů jsou vstup (4 cinche = 4 kanály zesilovače), další dva jsou výstupy, něco jako pokračování signálu. Takže pro tebe je důležitý aby jsi měl rádio, ze kterýho půjdou taky 4 cinche (když pominu to že dva jdou rozbočit). Můj názor je takovej, že tuhle značku by jsi měl asi vynechat, za tyhle peníze seženeš kvalitnější zesilovač, stačí mrknout do sekce bazar
4x200w rms?to je snad sranda nebo co ne?!!!))))))))))))))))))Nema ani ve snu!!!

28.09.2007, 21:52 |
Komba Jo takže z rádia mam 4 cicnche tak to bude fungovat.Ale mam jenom jeden kabel to bubu muset koupit 4 rozdvojky nebo ještě jeden navíc?A ten zesík neni tak špatnej ne?Má 4x200 to je málo no to jsem si uvědomil až teď.A copak když budu mít dva cinche na rádiu?Tak potahnu kabel a u zesíku ho rodvojim ne co.
nerozdvojuj, určitě kup ještě jeden kabel, 4x200wrms by bylo super, ale to má tenhle jenom na papíře, hlavně kvalita bude asi taky horší, nekoukej jenom na výkon, myslim si že pokud budeš mít pro začátek třeba 4x75Wrms, tak to bude stačit, teda samozřejmě záleží na tom, na co to chceš dát, ale všichni jsme asi začínaly na podobnejch potvorách.

28.09.2007, 22:31 |
Komba No mě stačí těch 200 v rms.Víc ani nechci to už je pak docela rachot.A chci navíc fungláč novej.A ty stojí 3200+- něco a maj 4x75W což je vopruz myslim.Hele zatim do toho moc nedělam ale něco zas pořešim no.Hlavně moc díky za to vyřešení stěma cinchema.Takže ty dva co budou můžou bejt třeba na soobbass?
tohle je očividně na delší rozpravu, věř mi že ten udávanej výkon 200w je nesmysl, prostě jenom reklamní trik, to co jsem ti ukázal námátkou je sice starší, ale o proti tomu MegaKicku je to fakt zesilovač

28.09.2007, 22:38 |
Komba Hele nemáš třeba icq že by jsme si mohli někdy pokecat.Určitě toho víš hodně a já bych se rád něco přiučil.Stačilo by mi když bych se občas na něco zeptal a tak.Pokud by ti to nevadilo.Byl bych rád.
jj, na toho Megakika se vy***. Jestli koupis nejakej jetej opravdovej zesilovac, budes mnohem spokojenejsi nez s timhle sr...
Realnej vykon bude kolem 50 W RMS na kanal a to jeste v desny kvalite. Napr s tim eyebridem se srovnavat rozhodne neda. Do 2,5 sezenes v pohode good zes.
A jak pise Escudo, never vsemu co pisou na papiru. Taky nezalezi jen na vykonu...
psal sem ti mejla, klidne mi napis icq a muzem pokecat, nabizel sem ti taky jeden zesik s uplne jinejma parametrama a cenou stejnou jako ta hracka z Tipy. Kuba

28.09.2007, 23:42 |
Komba Takže to bude šitka jo.Jenže já nemam prachy na lepší.Vim že tady se nemá šetřit :-(Aspoň těch 150 to taky dobře nakládá ne.Tak mi prosim pomozte a uvítam každej rozumnej nápad kolem týhle ceny.Nejvíc můžu tak 2800.Zatim čus
písni na ten inzerát co jsem sem hodil, určitě neprohloupíš
komba:jako vsichni...to co si chtel kupovat je kravina a o tech psanejch vykonech si muzes nechat zdat,kup neco znackovyho a kvalitniho....
mam na prodej skvelej 4kanal JBL
[ Link ]

29.09.2007, 09:36 |
Komba No tak já ho teda jinej pořídim lepší.A chi se ještě jednou ujistit zda mi těch 6 cinchů nevadí na mp3 rádio?Takže když si připojim rádio na 4 tak si k tomu můžu píchnout třeba soobbass žejo?Pak už vám dam pokoj:-)
Tipa czech je jen lakadlo nic vic!Vis kolik by jsi dall za zesilovac kterej by mel na kanal 200w rms?!!!!Ani nechci radci vedet ma fakt tak tech 60 w rms a kolem kvality to jenom proslo!!!Kdyby neco tak pisni na icq
Ty výkony co si někdo dovolí napsat, to je až komické.
Zesík co by měl 4x400 W RMS by stál trošku jiné peníze, to co tam píšou to je fakt směšné.
To co ti nabízí Pavel bych řekl že by pro tebe pro začátek bylo dobré.
Aby si měl trošku přehled, já mam tento 2 kanál :
[ Link ] A ten má 180W RMS na jeden kanál.
Myslíš že bych si koupil zesík za 12 litrů, když bych si mohl vzít ten co si tu ukazoval za 2400 kč a měl by na kanál 200 W RMS.
Trošku zapřemejšlej a zistíš, že to co tam píšou je fakt komické.

29.09.2007, 12:54 |
Komba No dobrý už jsem řikal že ho nevemu sakra.Tak mi aspoň odpovězte na tu druhou otázku.
komba: ne to spolu nějak nesouvisí, ty cinche ti vedou jenom signál zvuku z rádia, konektory ze kterejch ti jde kabel k reproduktorům jsou na druhý straně zesilovače, budou tam čtyři, takže můžeš buď zapojit 4 repro, nebo třeba 2 + subwoofer

29.09.2007, 13:16 |
Komba No mě jdou o ty cinche ježiš marjá.čtyři využiju na rádio přes dva kabely a ty zbylí dva mužu poižít pro připojení basáka ne?

29.09.2007, 13:18 |
Komba [ Link ] budu rád když na tohle uslyšim pozitivní ohlasy.Ale klidně i připomínky.
můžeš je použít pro připojení basáku ale jen přes další zesilovač, než začneš něco kupovat, raději spíš písni nějakýmu prodejci ze shopu, který jsou na banerech vpravo nahoře, doporučej ti to nejlepší v daný cenový relaci a řeknou na co to můžeš zapojit
komba:koukam,ze se nepoucis co ti tady kazdej napsal a zase resis podobnou sracku od conrada,jako si chtel koupit to od tipy.....
takze jeste jednou ti pisu!!!!!! dej na rady co ti tu lidi pisou na nekupuj sracky,radeji starsi zesik kvalitni,nez nekvalitni novej.....
a nevim co stale resis s tema cinchema?????
pokud ten zesik je 4kanalovej,tak ma 4xRCA pro vstup a ty dva RCA je udelanej vystup vetsinou 3 a 4kanalu pro pripojeni DALSIHO zesilovace treba pro subwoofer...
no doufam,ze jsem to uz trochu osvetlil....
No presne tak prosimte kup si zesilovac z normalniho obchodu z autohifi á ne taky sracky!!!Kdyz chces muziku musis hold zainvestovat a ne machrovat se zesikem za 2000!!!Sorry za OT))))
Komba : To už si ale děláš vážně prdel ne !!!
Kolikrát to chceš napsat, když si za každou cenu chceš koupit sráč za 2 litry tak si ho kup a pak sám požnáš jestli si koupil dobře nebo ne, ale možná to ani nepoznáš : o))
Napsal si 29/09/2007 12:54 Komba
No dobrý už jsem řikal že ho nevemu sakra
A pak jsem dáš podobnej sráč sakra !!!

29.09.2007, 16:57 |
Escudo | Upraveno: 2007-09-29 17:05:12
Megaloman: nemyslim si že jseš zrovna v pozici kdy by jsi si mohl dovolit schazovat někoho kdo tomu nerozumí, od Pavla to chápu, ale...

29.09.2007, 17:40 |
Komba No konečně mi to někdo vysvětlil stěma sinchema dík Pavle.Hele tak sorry no
ale zase všechny věci nejsou sračky(teď sem nebudu tahat zesík).Prostě mi napsal jeden típek mail a tam mi předved supr zesíky a jeden si určo vemu.A
hele prostě se jenom ptam jestli rádia sencor jsou trochu kvalitní?
Komba: vůbec ne, platí to stejně jako v těch zesících, raději starší značkový, než nový a Sencor :o)
Komba : Když tak jsem ty zesíky dej, je to dost lidí co ti poradí, je to jen pro tvé dobro, aby si nevyhazoval peníze z vokna.
Jinak co se radií týče, tak na kterých se spousta lidí shodlo tak to jsou značky
Pionner, Alpine, Clarion... samo že jsou i další, ale toto je taková klasika.
Osobně skušenost se značkou sencor nemám.

29.09.2007, 17:56 |
Komba Já právě potřebuju nějaký rádijko na mp3 a ještě chci aby to mělo USB port.
No vzhledem k tomu že ti jde o peníze, tak můžeme výše tři zmíněné značky asi rovnou vynechat, když vezmu kolik stojí nejlevnější model se 4xRCA... Asi bych doporučil nějaký JVC, maji moc příjemnej zvuk a nestoje tolik

29.09.2007, 18:45 |
Komba Jo tak jsem na to čučel a ty JVC jsou fajn.Sice cena 3600 +- je dost na moje poměri,ale zase by mohlo vydržet takzvaně navěky:-).Asi do toho pujdu.Ale sere mě že nemužu najít žádný s modrým podsvícením:-( ty socky dělaj snad jenom blbí červený.
Komba: jak jsem ti řikal, když napíšeš nějakýmu prodejci odsud a vezmeš od něj víc věcí, jako třeba zesík, rádio a kabely, tak ti dobře poradí a třeba dá i nějakou slevu

30.09.2007, 09:31 |
kulík kuva tady se člověk občas pobaví :))))))