Navštíveno 1706x

15.09.2007, 21:00 |
bafis Špičková značka SM855CD : )))) ale zas tak špatně nehraje, má vyklápěcí a odnímatelný panel, jo a nemám k němu přední plastovej rámeček. Cenu nabídněte...

15.09.2007, 22:14 |
bafis ano za 200 pro Spirita...po prvé, po druhé.......áá po třetí. Gratuluji stáváte se novým hrdým majitelem tohoto luxusního knedlíku.

bafis :woe:))ale to staré kroutítko má něco do sebe za to ti 50kč dám:)))
no za to bych nedával dneska ani těch 200............ ještě pamatuju jak sme ho před 5ti rokama kupovaly za 290 na burze v hradci jako nový :))

16.09.2007, 20:41 |
bafis 50 beru, plus poštovné a balné 200...pošli adresu.

17.09.2007, 16:47 |
bafis Nicmoc.Power : a to mluvíš o tom prvním, nebo druhým ?? Já jen že mi tady kurvíš obchod, ty hradecká burzo !!!To CDéčko se prodává nový přes 2000 kč !!!
bafis :)
Nismo.Power :nekurvy mu obchod nevidíš jakej je o to zájem:)))))

18.09.2007, 13:03 |
bafis To spitit : Ty jsi jen další z buziku co se nuděj a zasíraj cizí příspěvky OTéčkama !!!! Ještě mě dostalo že o sobě napíšeš že jsi prostě machr, ha ha ha, ty musíš bejt pěknej zoufalec...určitě šilháš, nosíš tesilky a když vylezeš z baráku tak dostaneš přes píču, proto to doháníš tady. Lituju Tě, tak sedni na vlak a přijeď, dám ti to rádio zadarmo...
no nechci nic rikat, ale vazne... toto radio davali v AAA zdarma k autu a tvrdili co je to za SUPER radio... ale skutecnost je takova, ze to radio je fakt shit... fakt sorry ale ta cena 200Kc je fakt vystizna a nepocitej ze Ti za to nekdo da vic...
btw... mel jsem ho a uz je davno v popelnici....

18.09.2007, 15:11 |
bafis Nepříjde mi normální, že když někdo něco prodává, tak se tam nasere dvacet pitomcu a začnou psát jaká je to sračka ....co je vám do toho buzeranti ?? Nutí vám to snad někdo ?? běžte se jebat do někoho jinýho !!!! Kdejakej sociál kterej nikdy nic nekoupil, hlavně že má aktivitu 10000 za blbý keci, tady rozdává rozumy. To se děje snad jen tady .....
nevím jak moc se věnuješ autohifi ale asi moc ne:) chápu že prodáváš a nechceš poslouchat rady ale tento výrobek prodáš lépe na aukru,virtu a jinde tam jsou lidi kteří chtěj poslouchat a stačí to tady jsou lidi kteří mají sluch a todle jim nestačí!ale kupec se určitě najde ale spíše jinde a nemyslím že musíš být hned sprostej ?

18.09.2007, 16:25 |
bafis Tohle je prostě bazar, takže prodávám, diskusní forum je jinde, tam se má diskutovat. Sprostej a vytočenej jsem začal bejt až po několikátým OT....a že by tady byli jen odborníci přes hudbu ja ty říkáš, to se mi taky nezdá, protože tady se ve většině případech točej stejný paštiky jak na aukru....

19.09.2007, 17:11 |
Kapka (M)
2 Bafis: hele trosicku vychladni a zkus použivat trosku normalni slovnik..tady jsi na slušnym foru..tak bud se budes chovat v klidku..nebo to budeme resit trosku jinak...ber to jako prvni upozorneni ju?...

19.09.2007, 17:19 |
bafis Hele Kapko, koukni od začátku jak to bylo, dal jsem inzerát a pár chytráku mi ho zaházelo trapnýma kecama. Připadá Ti to normální ?? Jen jsem si to nenechal líbit...

19.09.2007, 17:32 |
Kapka (M)
citace: "Já jen že mi tady kurvíš obchod, ty hradecká burzo !!!To CDéčko se prodává nový přes 2000 kč !!! " .....asi sam pochopis co mi vadi....tak klidek pohoda....
hele bafis, neprud, a fakt z chladni, tohole neni rozumny jendanim, to radio je proste shit, nikdo ti za nej dva tacy neda, bud prodej za nabizene 200 nebo si to nech doma, jo a mimochodem, kdyz se tak podivam co vsechnu tu prodavas, tak tohle je tvuj posledni inzerat, nevim kde ty kramy (protoze to se ani neda napsat veci) beres, ale urcite to nemas jako soukrome, 10 radii nikdo z nas nevystrida za 5 tel, ty to sem cpes porad. howg

20.09.2007, 10:57 |
bafis Nevím co je divnýho na tom že tu prodávám pár rádií, který jsem koupil na jiným fóru...to vadí ?? A že tu jiný lidi prodávaj třeba hromady levejch hodinek, čím evidentně porušujou zákon nikomu nevadí. Soudit kvalitu mých věcí, muže novej majitel, ne ty. Radši hlídej nesmyslný OT ! Dík.

20.09.2007, 11:39 |
bafis Jde vidět že máš svuj vlastní názor Jeníku.
No mne to skôr príde ako lopaty...

20.09.2007, 12:21 |
bafis Přeloží mi to někdo prosím ?? Nemám rumunskej slovník. Děkuji.
Řeknětemu že to je rádio do auta a že auto je to co jezdí na čtyřech kolech,možná už to někdy viděl, osel taky sice jezdí, ale to rádio by na něm nefungovalo...
Vieš, mňa nenaser*ieš svojim výlevmi, každý si o tebe a tvojoch ponukách môže myslieť čo chce. A ja si myslím, že sú to lopaty (pre nechápavého čorky a pre úplne tupého kradnuté veci) lebo frekvenica ponúkaného tovaru, jeho stav zodpovedá tejto kategórii...

20.09.2007, 12:31 |
bafis Tak to aby jsi zahájil vyšetřování komisaři Colombo...věř si, dokážeš to.

20.09.2007, 12:38 |
Zdenek (A)
============================
TAKZE PANACKOVE, NECHTE TOHO!!!
Bafis: Ty si dej seriozni inzerat nebo radeji mlc!
Ostatni: Chcete koupit? Kupte a neblejte sem OTcka.
============================

28.09.2007, 13:45 |
TraNce4Ever | Upraveno: 2007-09-28 13:46:03
To snad neni pravda...i moderátoři se zastávají těch ubohejch přišmrdálků, já se bafisovi nedivim, že už je tady z toho na bednu a ohání se hned ze začátku, protože každej ví, jak to tady potom vypadá.. dělejte tady už něco s tou morálku vy ubožáci..