Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > WWW.DVDDOAUTA:CZ

o Navštíveno 526x o
o 03.09.2007, 10:28 | A3man

foto k příspěvku  od A3man

o 03.09.2007, 10:29 | clown
to vypadalo, ze prodavas domenu :o)
o 03.09.2007, 10:44 | Nismo.Power
tohle spíš vypadá že to je jedinej (P) co zatim nepochopil že odkazem na jeho stránku neni potřeba zaplnovat fórum ale že stačí pouze si udělat banner a nechat si ho umístit tady napravo jako to maj všichni ostatní a když už něco dávaj do fóra na prodej tak to je jeden kus čehosi či něco soukromýho . . . . .
o 03.09.2007, 12:09 | ALESS
Nismo.Power--čekal jsem kdo to tady napiše první.Sám bych to neřekl lépe.Snad si to A3man veme k srdci :- )
o 03.09.2007, 12:30 | Nismo.Power
né já už mu to řikám nejmíň podruhý . . . . :)
o 03.09.2007, 12:41 | Collin
Nismo.Power: Jo máš pravdu celkem to tu zaplnuje, ale sere tě to tolik??? Si toho nevšímej.
o 03.09.2007, 14:07 | Nismo.Power
nesere mě to tolik jako když to jednou bylo hned ob jeden link 2x něco jinýho...... máš pravdu asi je to jenom tim že mám odpor proti značce ala innovatek apod . . . . .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3453 sekund.