Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: monoblok/2k a 4k

o Navštíveno 586x o
o 27.08.2007, 13:43 | Michal
Potřebuju do budoucna pořídit tahouny pro své ozvučení.

Co se subu týče bude to dvojice 8ohm repro a příkon bohatě stačí kolem á100W/8R. Znalci elektroniky, lépe 2kanál cca 2x150-200/4 nebo adekvátní monoblok a měniče paralelně? Měniče budou každý ve svém objemu (uzavřená) a klasicky, žádný isobaric, pushpull.

Dále se koukám po 4 nebo 2kanálu s lehce SQ ambicemi a výkonem více než Nx50W, pro po pohon předků (pasivní výhybky) též v 8ohm. Na Dragy s tím jezdit nehodlám, je to pro má ušiska, zajímají mne Vaše názory a nabídky.

děkuju všem
Michal

o 27.08.2007, 14:09 | Cenda
Michale, jeste jsi neupresnil financni limity a zda novy, nebo pouzity. Bohuzel jsem menil PC a prisel o emaily, kde jsme si o tom psali (predpokladam, ze s tebou).
o 27.08.2007, 15:49 | Michal
Nevím, jestli jsme si psali... Ale chci zůstat dole, tam, kde u starších použitých věcí je už dobrý poměr kvalita/cena. Představuju si na pohon basové sekce třeba nějaké starší MacAudio (Pulsar, nebo podobné hovado, kterých se tak bojíte), případně i zničené PL RS1, které by prošlo patřičnou úpravou, obecně mám povědomí, že monobloky jsou na tom konstrukčně lépe naž srovnatelné 2kanály, takže bych asi šel touto cestou. Co se předku týče nemám zatím jasno, líbilo by se mi udržet to někde pod 4 tisíci za použitý výkonnější 2kanál. (pod pojmem výkonnější si přdstavuju třeba 2x80, né 2x400, aby bylo jasno), případně 4 kanál stejného kalibru, u kterého bych šel i decentně výš s cenou.

Měniče budou kompozit na basech TI200 a G17REX+27TFFNC/G na předku. Kdo zná, představu má, takže jemný, detailní neunavující zvuk. Zadek nehraje roli, tohle je hlavní.
o 27.08.2007, 21:02 | Kobra
Ahoj.Mám už delší dobu tyhle dvojčata v garáži.Jsou to Oxygen 2ch a 4ch.Na Tvé požadavky by vyhovovaly.Původní cena před rokem a půl byla dost velká,ale doba jde rychle dopředu.Vidím to tak 4000,- za kus.Kdyžtak písni na ondra.jung@seznam.cz

foto k příspěvku  od Kobra

o 27.08.2007, 21:03 | Kobra
Ten druhej vypadá stejně.Nějak se mi zadrhla fotka.
o 27.08.2007, 22:03 | mario007
Sorry za OT
Kobra muzes prosim napsat blizsi info o zes. mozna bych mel zajem kdyztak na email nebo staci typy abych si to nasel
o 28.08.2007, 00:38 | Cenda
co 3k, SRx 3? Becher ma dobrou cenu
[ Link ]

pripadne bych se podival po jete DLS RA30.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.323 sekund.