Navštíveno 1267x

Tak věci se maj tak, že musím prodat mojí milovanou muziku. Takže zesík dvou-kanál Carpower HPB 1502 za 2 400,- sw Carpower blackbass 12 v bassreflexové ozvučnici, zkosené z obou stran 62L potaženo černou zátěžovou potahovkou za 3000,- kapík ACR 1F 1200,-¨
Vše je v top stavu, kdo mě zná, ví, že levely na zesíkách mám nastavený na půlku a poslouchám rock a basy mám jen jako podmalování. Hraje to moc pěkně. Jinak info na majl michalklimt@seznam.cz
Aktuální fota

25.08.2007, 10:32 |
dolph jak je ten box vysoký ?? přibližne... díky
Ty woe, to chceč moc, ale je to cca 38 cm.
kolik za ten zesik Magnat?
Magnat není na prodej, bohužel.
Je na to ještě záruka!!!!! a přidám origo manuály, daňový doklady a krabice.
to ti to v tom autě dlouho nevydrželo... TUS?
Ruffrider: No, abys se přiznal, teď sem kupoval mašinu a nutně mě chyběj na něco prachy a TUS mě taky láká, takže až zas budu trochu při penězích, tak TUS bude, ale nechce se mi s touhle hudbou loučit, člověk si to dělá sám, chová se k tomu jak k děťátku a má z toho radost a pak to kvůli zkurvenejm prachům musí jít z domu:-((
mam carpowera 750..a nemenila bych.... doporucuji.
Jó, to HPB je za ty prachy dobrý, jinak můžu potvrdit, že Majk-fox je solidní človíček a co píše je pravda, takže pohoda:o)

28.08.2007, 16:00 |
Majk-fox | Upraveno: 2007-08-28 16:06:26
BERU ZPĚT!!! Tak sem se rozhodl, že neprodám, stejně zájemci nebyli žádní a peníze schrastím jinde, sem s tím spokojenej a je asi fakt blbost,když to mám měsíc postavený to zase poslat pryč.
Takže se omlouvám a prosím o smazání přízpěvku. Děkuji
měl bych zájem o ten zesík kdyby byl ještě náhodou k mání