Navštíveno 585x

24.08.2007, 00:13 |
Pagoš Umíte někdo? A je k tomu i nějaký instal? Pojistkové pouzdro, očka, přechodky na menší..
A samo mě zajímají ceny, díkes

24.08.2007, 03:31 |
erix7 (K) | Upraveno: 2007-08-24 03:32:02
100 myslim zatim dela sinus-live, jestli k tomu maji i prislusenstvi, to nevim. Stinger zacal delat 150qmm a taky prislusenstvi, ale kdy to dorazi k nam, netusim prozatim.
problém je, že kabel by byl, ale montážní příslušenství, jako je pojistkové pouzdro, distribiční bloky, oka atd. prostě nejsou.. doufám, že přes zimu se zamyslí a dodělají vše, co k tomu patří..

24.08.2007, 10:49 |
Pagoš hmm, hmm, tak uvidíme, nejhůř se dá něco přispůobit, případně vyrobit..
jj, jako pasatak bohuzel :(

24.08.2007, 14:41 |
clown tak to vemte od normalnich elektrikaru ne ??? ocka atd ..
o vikendu jsem cumel na nejaky oko na 150mm2 .. krasavec
pasatak: myslis? uz to resi 2 roky :-)
jako kral007 :c)))))))))))))))))))))
serou na to ja už chtel 100qmm v roce 2005 a nebylo k tomu nic ... ted je 2007 a žadna zmena
no to byla spíš moje tužba, než že bych si myslel, že to tak skutečně bude.. :-)
nevím čí to bylo ale ten golf 1 ,skoro khaki barva ,a rezatá kapota ,majitel myslím vozíčkář ,tak tam byl hodně silnej kabel -snad bude někdo vědět koho myslím zkuste ho kontaktovat jak to měl řešený
zdar pani... ten kel ma SL. myslim, ze to by sa dalo vysustrizit. napr. nejaka medena kocka, na jednu stranu diera na kabel, uchytit srobom, na druhu stranu diera na poistku.... a dat do niecoho koli vode..... vsetko sa da, len si to treba zaplatit....a ocka sa daju urcite zohnat na objednavku