Navštíveno 207x

za blbost se platí, proto koupím výškáš Phase (ideální od Phase evolution PCS 165.20), podařilo se mi jej odpálit, neválí se náhodou někomu doma?
- případně i třeba komplet výšky podobné kvality,díky
mam 4x vysky z CF165.25
[ Link ] cena 1000,-Kc / par

15.08.2007, 15:22 |
Sisma jéé, vévodo, nemáš ještě něco ekvivalentního k výškám z komp RF Power T162S ??
asi bych vedel o komplet sade RF z FNQ rady, umrely stredobasy ale vyhybky a vysky OK, mam se zeptat?

16.08.2007, 08:29 |
Sisma No můžeš to asi zkusit, podle cenovky by se o tom dalo taky zauvažovat.. RMS je tak nějak stejný, asi by to chtělo ale poslechnout- kombinace Power středobasů a výšek ze starších FNQček, no snad by to šlo. Poptej se a dej mi vědět. Díkes..
mondik: sry, že se Ti sem cpu...
kral007: zajímavá nabídka, popřemýšlím o tom, nemáš případně i za vyší cenu nějaké kvalitnější výšky, když už je budu asi kupovat, přecházel jsem s Helixů na Phase hlavně kvůli výškám (je to trochu lepší, ale stále se mi to nějak nezdá ono)
PS: u těch CFek jsou trochu rozdílné parametry v citlivosti a ve výkonu , nevím jestli by to nedělalo neplechu
no ja mam 25mm hedvabi :-)
Kral007: tak na Dega za osmičku asi nemám, ale kdyby se naskytla slušná nabídka kvalita/cena, tak bych do toho šel