Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: radio JVC KD-G722

o Navštíveno 486x o
o 14.08.2007, 10:59 | Styxer
Čau chlapi,
příští týden bych měl na prodej radio KD-G722 (černé)...je používané, záručák nemám u sebe, takže nevím jak dlouho platí ještě záruka. Má sem tam nějaké "odřeniny". Fotky bych nahodil do konce týdne...
Mezi jeho "přednosti" patří - USB, D.O., 3 páry RCA
Má decentní červené podsvícení tlačítek, písmo a číslice na displeji mají barvu bílou (malé mají modrou).

IMHO je to stále velice slušné radio, tomu také odpovídá cena, která se pořád drží okolo 5000 kč. Kde je za levnějc, tak už ho prodejci bohužel nemají. Cenu bych viděl na 4k, rozumné dohodě se nebráním.
Upřednostňuji osobku v Praze. S

foto k příspěvku  od Styxer

o 14.08.2007, 13:39 | gigo
až bude za 3, tak ho vezmu... :-)
o 14.08.2007, 13:53 | Styxer
Za 3k už nabídku mám a nezdá se mi moc odpovídající vlastnostem tohoto radia. ;-) S
o 14.08.2007, 13:59 | gigo
no, mě ty 3k právě tak odpovídají....
o 16.08.2007, 13:53 | Styxer
aktuální...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.