Navštíveno 986x

Ahoj, chtel bych se zeptat zda by nekdo zhodnotil priblizne cenu teto HU+CD Changeru. Diky moc. Vse v super stavu!
Alpine CTA-1505R
Tuner s RDS, 3x Pre-out, 4 V Pre-out, 4x 55 W, ovládání CD a MD měniče, BBE, 7 pásmový ekvalizér, odnímatelný přední panel, dvě barvy displeje, DO
manual:
[ Link ] CD changer Alpine CHA-1214 na 12 CD
vzhledem k tomu, že je to, jestli si dobre pamatuju, cca 10 let stary, videl bych 4t jako maximlní strop, ale treba se pletu. pokud by byla nejaka zajimava cena, zajímalo by me radio do sluzebaku
řekl bych tak 3,5 - více ti za to nikdo nedá - jinak radijko hraje v pohodě, měl jsem ho v autě asi pět let zpět :o)))
05/08/2007 10:58 Scream - samotna HU ti bude tak nejak skoro k nicemu. Nema zadnou mechaniku. Je to ciste ovladaci zarizeni pro menic s tunerem.
ja vim. no kolik za to chces za komplet. popřemyslim
jen pro zajímavost fotky jak to vypadá nemáš ??

13.08.2007, 14:31 |
mikez rádio beru, changer ani DO ne. mvzeman1@seznam.cz
Ahoj, ted mam omezeny pristup k netu, fotky dodam behem dvou dnu. prodam pouze jako celek. Je to Head Unit + changer + kabel + IR dalka k HU

16.08.2007, 08:28 |
mikez jenom to moc nepřeháněj s cenou. Značkový přístroj s dvouletou zárukou a MP3, nový, se dá sehnat už od cca 2500 CZK...
jenze se tu žadna rozumná cena a i vlastne nerorumna neobjevila
presne tuhle kombinaci mi pred cca 8mi lety ukradli z auta, bylo to asi 2 tydny stary....
zkus sem hodit i fotku stitku s vyrobnim cislem....
doted mam od toho radia krabici na skrini.

16.08.2007, 12:31 |
koren
o vypnutí už nenaskočil, možná to bude nějaká drobnost, ale nevyznám se v tom. . Pro šikovného opraváře oprava na půl odpoledne.
když se v tom nevyzná jak může vědět na jak dlouho je oprava ? :o)))

16.08.2007, 13:37 |
koren njn
obcas staci treba vymenit pojistku nebo dozapichnout kabel
obcas rovnou odnest do kose