pit jak jsi na tom z montážní hloubkou u dost je to omezijící faktor pokud nevíš radší změřit nebo vzít repro s menší montážní hloubkou např tyto [ Link ] srovnatelný s těmi dražšími SL ale za menší peníz
El-diablo -montážní hloubka-omlouvám se a díky za upozornění na opravdu důležitý faktor.Měřením bylo zjištěno,že 80 mm je hranice za kterou už nelze:))))Jinak průměr bych viděl na nějakých 165mm.
pit v tom případě hranice nemáš v této cenovce kompa hlubší nejsou. rozhodně bych zvažoval jedny z těch sinusů prodává se toho hodně a lidi jsou spokojení když by sji byl ochoten přitlačit trošku na pilu tak na rádio jednoznačně helix dark blue [ Link ]
mám tu ještě poslední Helix Blue 62 za akční cenu: [ Link ] nebo, kdyby se ti nechtělo jít do SL, tak tu mám od známého výrobce Dragster komponenty Aviator AK 600 také s plnohodnotnou vyhybkou. [ Link ]
Kluci,díky moc za tipy.Všem děkuji-vybráno.Raději si nechám poradit.Jsem v tomto směru trošku Nazdárek a tolik se nevyznám.Jsem překvapen rychlostí odpovědí a chutí poradit.Forum je moc dobré-držte se. Jirka