Navštíveno 98x

Pouzity , vykon od tych 600 - 1000Wat RMS 2 Ohm ...
Rozhoduje cena nehladam nieco brutalne drahe.
Nieco ako toto
VIBE Slick A7
SINUS LIVE SL-A 1500
Mac Audio Fearless 1000

15.06.2007, 19:15 |
Hara SINUS LIVE SL-A 1500 máme skladem podívej se sem
[ Link ] poštovné na Slovensko je oklo 300,00 Kč a doba dodání poštou asi týden.Kontakt na tel.604731166 , mail hst@doronel.de
Ten Sinus Live je docela dobrý-koupil jsem ho tady na foru za cca 4000Kč a živím s ním dva SPL Dynamics PRO-10D2 (dohromady mají 800 Watt RMS) a to je na ně akorát.
carpower wanted 1/800 skoro nový záruka,dálka 4700kč

15.06.2007, 21:04 |
dewar
alibaba: no tak za 4ku by som ho bral hned aj ja ;) predaj mi ho ;)
Spirit: mas mail
dewar : pri tom tvojom som slintal dlho :( ale je to na mna momentalne vela
hara: hladam skor pouzite
Ma este niekto nieco co by ponukol? aktualne to bude bud tyzden dovtedy potrebujem mat jasno tak sem s tym ;)

16.06.2007, 08:32 |
MaxxT co bys rekl na neco takovyho? :o)
[ Link ]
Pete_K: Mail mi neprisiel :( napis na
tomasko.k@centrum.sk
MAxxT: No je to pekne ... ale momentalne asi dost drahe .... bud tyzden budem vediet ako z financiami . Zatial je moj strop 5tisic sk ak sa podari tak bude bud tyzden moj strop 10 tis :) ale zatial je to 5 ale dakujem za ponuku
taky jsem tu koupil za 4200 bezvadnej Sinus Live SL-A1500, Hertz EBX-300R mi s ním pěkně nafukuje auto :)) Prodávající měl dva, možná ten druhej ještě má..
Jeho nick: Jeld@
Link na inzerát:
[ Link ]
pivasek: ok super velmi ti dakujem hned mu idem napisat ;)
kwakostyl: nemáš za co, hlavě aby ještě byl :o)
Nema niekto napredaj ten Sinus Live SL-A1500 ???
spirit: tak ako ? pisal som ti mail a zatial ziadna odpoved :(
Pete_K : nic mi nedoslo skus napisat este raz pls
kwakostyl ::ahoj nemám ted foto ale je jak novej!!!je k němu vše mám ho v autě cca 2měsíce a minimální cena je 4500kč
Spirit: Dobre no tak ak nikto neponukne nieco ine tak vezmem od teba tento niekedy na bud tyzden .Zatial mi ho podrz. a Prosim ta posli mi ked budes mat cas a odfotis nejake fotky na mail. Dik
Nikto nic dalsie? :( nejaky sinus live atd :(