Navštíveno 640x

prodam monoblok JBL BPX 2200.1 cena 17 000
candral@seznam.cz
776562393
237858707
Pěknej zesík, jestli nekecají tak jsem sehnal novej za podstatně lepší cenu
[ Link ]
Dragster: nekecaji, ale uz ho prodali temer pred dvema mesicema takze o tehle cene si muzes nechat jen zdat ;-)
Dragster zkus si tam zavolat:-)))
pred 2ma mesici vyprodavali sklady takze to nechali za pusu vsechno, ted uz je vsechno davno prodane a prodavaji opet za cenu cca 50 tisic ;-)
Lada: Nebylo to myšleno nijak špatně, jen jsem mrknul, jak vůbec vypadá a náhodou narazil na ten odkaz. Jinak ta cena za kterou ho dáváš je pěkná, moc pěkná. Já jsem zatím spokojen s tím co mám.
Velmi pekna cena, za ty prachy se divim, ze tu jeste je !
jj jako Fridom, tohel si kupce najde, nebo uz naslo :)
Docela se divím že je tam uveden výkon v můstku na 1 ohm to bude nejspíš haluz
Celika musis cist poradne haluz je pro toho kdo cetl poradne to cos napsal:-)))))))
ty parametry co uvádí na tom shopu říkáš jsou v pořádku jo? docela pochybuji že tomá stejnej výkon na 4 i 1 ohm kor 1 ohm v můstku je haluz Maximální sinusový výkon v můstku (4ohm): 1x2200W Maximální sinusový výkon v můstku (1ohm): 1x2200W (paralelní zapojení) tak nevím jak to líp přečíst
El diablo: co se ti na tom nezdá? Já vidím vše přesně jak má být. Tenhle zesík má stejný výkon při 1, 2 a 4 ohmech
on je stabilní v můstku na 1 ohm?
jo je stabilni do 1 ohmu co je na tom tak zvlastniho????
NO NENÍ MOC ZESŮ CO JE TAKŽE TO DEFAKTO ZVLÁŠTNOST JE NE?
zvlastnost a haluz je kazdy neco jinyho
BMW_318iS : "Tenhle zesík má stejný výkon při 1, 2 a 4 ohmech"
Tak to bych neřekl.

Fridom: podle vyrobce ano, z vysledku mereni je jasny ze nejvetsi vykon je v mustku pri 4 ohmech samozrejme ;-)
Fridom jeden z tech co mam ma pri 4,2 a 1 podle mereni rozdil jen 80W
Lada362 : Hm tak to je docela zajímavé, co to máte za měřák : o ))
Amíci maj asi nějakej vymakanej oproti vám, ale spíš jsou to, no jak to říc abych nebyl sprostej : o )
Ale když mají nějakou nesrovnalost a aktivně je na to chce někdo upozornit a že těch nesrovnalostí tam pár mají, tak tě mam stejně v <>
Fridom je to podle jejich meraku na certifikatu:-))
a hlavne daval sem inzerat nezadaval sem diskusni prispevek:-(((
Lada362 : jj vím sorry za OT, nech si to promazat.
Sakra kdybych měl pro ten zesík využití, tak bych si na něj někde pučil, ta cena je fakt moc moc pěkná : (
Treba JL 1000.1
1000 W RMS @ 1.5 ohm - 4 ohm (11V-14.5V)
proste z toho leze 1kW za vsech okolnosti:o)