Navštíveno 155x

03.06.2007, 01:57 |
Midi34 | Upraveno: 2007-06-03 01:58:55
se záručním listem ,jako nový ,málo hraný cena 3500,- ,důvod prodeje koupil jsem HIFO,jinak bych si ho nechal
zajima me kdyz mam dvou kanal a na jeden kanal mam 300RMS cca tak jestli by to s tim woofrem zahejbalo?? nejak dobre?

03.06.2007, 11:29 |
Rali woofer ma 2 civky po 2 ohmech,350 rms kazda civka.takze bys ho urcite neslysel v cele sve krase....
Jasny no mam Zes od jdoiza a rikal ze ze skutecne hodnoty jsou vetsi ale nejsem si sto pro jistej jestli ten zes je stabylni do 2ohm
ze mam mit nejakej 670RMS

03.06.2007, 22:07 |
Rali dnes uz je malo zes, co nejsou stabilni do 2 ohmu....ale jsou i vyjimky
Je to SOUND STREAM PIC 2 600
ten jsem nikde nanašel -nemáš spíš nějakej odkaz na tech ůdaje o tom zesu??
podle mě bude výhoda že by to bylo na 4 ohm kvůli (dampink faktoru) oproti zapojení na 1 ohm ,ale lepších by bylo víc wattů ,pokud to nemáš na DB DRAG tak to bude stačit,ale rozhodnutí nechám na tobě
nebo kdyby jsi přijel tak tě to nechám poslechnout to je to nejmenší a rozhodneš se sám
No na DB drag to nemam je to na normal poslech a prave me bylo receno ze to snese i 2KW ten SW. A kde to je ta dedinka co tam mas napsanou?
[ Link ] vem s sebourodinu stavte se u nás na Zámku a máš pěknej výlet a spojíš příjemné s užitečným tady aby jsi věděl do čeho jdeš
[ Link ]
Jo no ja jeste rodinku nemam zaplat pan buh mam to tam cca 130 km tak ze pokud bych tam jel tak asi na beton si ho vezmu kdyz uz.
o.k. .jak jsem psal rozhodnutí nechám na tobě,jinak poště se nebráním .precizní zabalení samozřejmostí ,ale přecijenom osobní předání je osobní předání
No hele jeste se ozvu presne co a jak
sam jeste presne nevim jakej chci atd...
o.k. jak jsem psal je to na tobě