Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: 165mm komponentní repro

o Navštíveno 318x o
o 15.05.2007, 08:57 | Lukas.KIKI
Zdrawim, potřebuju něco nového či jetého kolem 2000,- Budu to dávat do Vectry B, čekám od toho nějaký kompromis mezi kickbasy a slušnou hlasitostí středů a výšek, požene to Crunch MXB4125, (1000W, 4x kanál, 4x125W max, 4x85W RMS, kres. 0,05%)

Prodejci díky za nabídky :-))

o 15.05.2007, 12:32 | Hara
Možná vybereš [ Link ]
o 15.05.2007, 12:46 | Lukas.KIKI
Hara:

díky, nabídka je pěkná ale spíš bych rád přímo konkrétní nabídku či doporučení :-)
o 15.05.2007, 12:49 | audioland.cz
No já ti doporučím zde velice oblíbené powerbassy [ Link ]

za ty prachy asi to nej co jde koupit, jen to je lehce nad 2000,-

Jinak varianta do 2000,- bych viděl Sinus Live [ Link ]

o 15.05.2007, 13:24 | Lukas.KIKI
Palmer:

díky za nabídku, Powerbasy jsou určitě zajímavý ale radši bych to viděl do 2k a ty sinus live už sem taky slyšel, nehrály vůbec špatně, možná ale přecejen připlatim za ty Powerbasy :-) a co Impulse comp, slyšel jsem že mají hodně slušný basy, je na tom něco pravdy??
o 16.05.2007, 20:41 | CarMedia.cz
ahoj, vzhledem k tomu, že půjdou na zesík, tak bych si být tebou přidal o něco víc a vzal Powerbass, ale ES-6C. Určitě lepší volba, možnost nastavení výšek útlumu výšky +3/0/-3 db/oct., vyšší citlivost, lepší fr. rozsah a co se týká příkonu, tak přesně na tvůj zesík... Každopádně by se určitě vyplatilo třeba chvilku počkat a potom si koupit prostě tyhle.
Pokud by jsi měl zájem tak se mi ozvi, kompa od PB, jak třídu S, tak ES mám skladem, takže by jsi je měl doma hned do druhého dne..

[ Link ]

Popřípadě, kdyby tě zajímalo víc info, tak mi buď cinkni na 777003124, popř. napiš na ICQ 306011919 a probereme to..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.