Navštíveno 1195x

06.05.2007, 12:43 |
gigo Jelikož se tady jeden jeden člen nemá k prodeji svého rádia, kvůli kterému jsem prodal své rádio, tak se musím poohlídnout po nějaké náhradě. Upozorňuji, že můj zájem o ///A 7898 stále trvá (pro prodávajícího). Tohle je předběžné, ale možná taky velmi aktuální... Uvidíme v průběhu pár dní.
Měl jsem ///A 9855, takže něco lepšího. Líbí se mi třeba Pio DEH-88RS ale musel bych se vlézt do zmiňované ceny (10.000)

06.05.2007, 13:05 |
gigo menší překlep :-( to o které mám zájem je 7998...
Clarion DRX 9575Rz s DSP Clarion DPH7500Z včetně Ce-Net kabelu.
pevná cena: 6500,- Kč

gigo promin za OT čéče ale ON TI HO NEPRODAL??? to me po*er...

06.05.2007, 15:53 |
gigo HERO: už mi o tom říkal otec ;-) uvidíme co bude v nabídce
L-J: Podle mých informací si zjišťoval co je lepší...jestli 9855, nebo 7998. Jenže to už ho tady nabízel a teď se vyhýbá jakékoli odpovědi. Je to celkem nepříjemné, když ti to slíbí, ty prodáš své rádio a najednou padne to co je domluveno....bohužel i tací se najdou :-(
to gigo: myslím,že je to zvukově hodně podobné ale za daleko menší peníze (ve srovnání s 7969+pxa700)
hero ty hade... nepremlouvej... love za moje PXA maji jit tobe za andromedy :-D
gigo: preju at se to vyresi... nezavisle na tom procaku... tohle se proste nedela :-(
to L-J: může jít jenom kus na andromedy a kus na clarion :-)))
to gigo: /////A 9855R teda nechceš ?
[ Link ]
TraNce4Ever: určitě nechce neboť stejné právě prodal......... měl slíbenou A 7998R od jednoho zdejšího člena (Wir), ale ten se projevil jako nesolidní partner. Až gigo svoje rádijko prodal a v sobotu se mělo jet na slovensko pro Alpinu, tak se Wir začal vymlouvat a pak nakonec přestal zcela komunikovat. Prostě se Wir ukázal jako pěkná ............... Tímto varuji i ostatní před jeho nesolidním jednáním, které se snad tady na foru nemá dít.

08.05.2007, 00:25 |
jute Pavel02: Prestal preto komunikovať, lebo je odcestovaný v zahraničí.. ! Poznám ho už nejaký "piatok" a jeho jednanie bolo vždy v poriadku ! Určite to bolo len nejaké nedorozumenie a veci sa vyriešia hneď, čo sa vráti z Berlína..
to jute: Přesto si myslim, že neni složitý nechat třeba na ICQ vzkaz..

08.05.2007, 10:43 |
jute TraNce4Ever: Wir nemá icq..

08.05.2007, 15:09 |
gigo jute: ale má mé číslo na mobil! to není takový problém napsat, ne? Už to neřeším... Koupil jsem Pio 88RS, tak to své může "prodávat" dál