Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: ovály 6x9 Pyle NW694

o Navštíveno 570x o
o 23.04.2007, 06:46 | Petura
předběžne si zjišťuju jestli by byl zájem o ovály 6x9 Pyle 694, včetně mřížek, repra jsou naprosto v pohodě a neprodával bych je, kdybych dřív 2x měřil a jednou řezal :o)))
prostě se mi nevejde box pod plato o cca 1,5cm, vadí tam magnet oválu :o(((
link na repra:
[ Link ]

představu o ceně mám, ale zkuste něco nabídnout abych si porovnal jestli nechci moc nebo málo :o)))
dík

foto k příspěvku  od Petura

o 23.04.2007, 16:55 | Kesam
To je pekna cenovka :-)))
o 24.04.2007, 13:14 | Petura
no dobře, tak cena 1100,- nebo vyměním za ovály Powerbass S693 (doplatek)
o 24.04.2007, 14:31 | hufnor
Vim, ze sem takovy komentar asi nepatri, ale ze se tak blbe ptam, do jake kary to bylo montovane? Ja jsem napřiklad pri trose sikovnosti celkem jednoduse a funkčne namontoval do Feldy ovaly o cca 3 cm vys, nez puvodni plato umoznuje a to bez narocne vyroby nahradního plata. Takze kdyby byl zajem muzu pridat foto.
o 24.04.2007, 15:45 | Petura | Upraveno: 2007-04-24 15:50:42
já jsem si právě plato už dělal z desky a mám ho potažený koženkou a předělávat se mi to fakt nechce to radši vyměnim repra, udělat vymezovací kus mě taky napadlo ale vypadalo by to blbě ....
kdybych tenkrát tušil že budu měnit basák tak bych je dal dál od sedaček a nebo kdybych líp měřil novej box tak bych ho udělal nižší :o/
nj prostě 2x měř 1x řež :o)))

foto k příspěvku  od Petura

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4094 sekund.