Navštíveno 794x

13.04.2007, 22:45 |
Cenda Asi netreba nic dal rikat, stari cca 1,5 roku, cena 7,5t
[ Link ] muzu k nim pridat za 200 kovove domky na vysky, v pripade zajmu nafotim. Kontakty pod nickem.
ahoj prosim foto tych domcekov na vysky ak by si ich predal aj samostatne na noclue(at)t-online.de dik.

15.04.2007, 22:35 |
Cenda poslu ti mail
cenda: dobre teda, nemyslim si ze mas seriozne jednanie, sme sa dohodli ze ich beriem a v pondelok posielas aj s domcekmi... nemam viacej zaujem s tebou jednat...

16.04.2007, 17:59 |
Cenda :-)))) to je jen tvuj boj. Psal jsem Nocluemu z firemniho PC, tak bych ho timto chtel poprosit, aby text mailu zverejnil. Nabizel jsem mu v nem dodatecnou vyrobu, ci poslani vykresu k domeckum, ze na stavajici mam zajemce. Ja fakt nejsem idiot. Tobe jsem jeste poslal fotky a neco kecu k tomu na ICQ, abys videl, co kupujes, jak to vypada, coz je podle me velmi seriozni a domluvili jsme se tak. Bohuzel jsem to posilal az vecer, driv jsem se k tomu proste nedostal.
Takze pokud je nechces, jsou tedy opet k mani.

16.04.2007, 18:00 |
Cenda Mam je pripravene a zabalene, ale ani jsem nemel adresu, na kterou bych to mel poslat. Takze se napriste krot, nez zacnes vyskakovat.
cau, podla tohoto tu na fore to tak vyznelo - preto som reagoval, ked si sa na icq neozyval... ! ale teraz ma to mrzi a ospravedlnujem sa ti !

16.04.2007, 18:59 |
Cenda ok. Na ICQ bys mel mit odkazy atd., tak na to mrkni. Sedim u jinyho PC

17.04.2007, 15:59 |
Cenda Tak jsou stale volne