Navštíveno 395x

Dálkové ovládání na volant k autorádiím Pioneer. Téměř nový, perfektní stav. PC 990,-Kč nyní 500,-Kč.

15.04.2007, 11:50 |
fefe Viem že je to možno hlúposť, ale mal by som záujem iba o ten držiak na volant. Samotné DO mám... Vedeli by sme sa dohodnúť? ;-D
Jde to pripojit i k pioneeru DEH 2900MP ??? Pokud ano mam zajem
to fakt nevím, měl jsem to k deh7400MP, zkoušel jsem to k deh-P6900R a pak další dvě, bráchovo tuším4020 a ještě jeden "pionýr" ale to už si nevzpomínám. Jinak Praha, Praha východ,resp. okolí Jesenice.
no to je pech ja sem z brna rikal sem si potkat se nekde a zkusit to ale takle je to na prd to asi mam smulu :(
a jak to tam je je to normalne drat od ovladani k radiu nebo je to bezdratovi? ja tam mam ze zadu na pripojeni k origo ovladaci
jasně, že je to bezdrát, jak by si to na ten volant prosímtě motal? Funguje jako běžný dálkovy ovladač např. na televizi.
tak to je na prd to tam nedam ja mislel ze je nejakej snimac napojen v radiu a vyveden nekam na palubku a ten ovladac funguje jen na malou vzdalenost ale kdyby si jel do brna rad bych to zkusil zda nefunguje :-)))