Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > OT: Sinus Live

o Navštíveno 69x o
o 02.11.2005, 14:20 | muSlim
[ Link ]

Su to dobre repra? Chcem tym alebo niecim podobnym nahradit seriove folcvagenacke shitky v doorboarde...

o 02.11.2005, 14:25 | muSlim
Ad. "dobre repra" - myslim tym ci su za tu cenu odpovedajuce, proste nech to je lepsie nech tie shity co tam su teraz a nech nestoja zbytocne vela, ak to nie je ziadna slava. Nemozem teraz zbytocne kupovat repra za viac ako 2k, a nieco na radio by mi stacilo :o)
o 02.11.2005, 15:11 | Pavel02
S klidným svědomím ti je můžu doporučit. Za ty peníze jsou dost dobré. Měl jsem je v autě hodně dlouho a proti těm org. to byl fakt velký rozdíl. Mají jen trochu agresivní výšky ale to se dá upravit směrováním a nebo vyhybce. Já je teď měním za vyšší řadu. Ale na začátek byly fakt OK. Ale nenapsal na jaké rádio pojedou. Mají dobrou účinnost ale trochu těžší mebránu. Ale můj Panasonic 4x22W RMS si s nima poradil.
o 02.11.2005, 15:16 | muSlim
2 Pavel02: Kenwood KD-4021 alebo tak nejak, ja uz ani neviem. Niesom ziadny audiofreak, nebudem do toho vrazat love, len to co tam je, hraje aj basy cez vyskace a ziadny najnizsie alebo stredne pasmo tam neexistuje a uz ma to sere :oD

Je to toto radio (na fotke este v byvalke e30 :o( )

[ Link ]
o 02.11.2005, 16:37 | muSlim
BTW. Je tu niekto kto provozuje hifiacar.cz ?
o 02.11.2005, 17:02 | muSlim
Uz som to vyriesil, beriem ich :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3319 sekund.