Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: /////ALPINE CDA-9855R

o Navštíveno 1495x o
o 08.04.2007, 14:26 | TraNce4Ever
CD přehrávač (MP3/WMA) a RDS přijímač, V-link (AUX), 3× Preout, 4V Preout, 4×50 W, Amp. Link, Ai-NET, i-Personalize, Displej rozhraní, motorický výklopný čelní panel, černé provedení, vícebarevné podsvícení, grafický displej (BoiLite), DO v ceně, z volantu možné. Autorádio poskytuje některé další exkluzivní funkce jako "Glide Touch" lištu pro snadné ovládání, připojení na iPod, systém Media Xpander nebo Bass Engine Pro a další široké možnosti nastavení zvuku, je toho opravdu spousta !

8000,- + dohoda...asi... :-))

foto k příspěvku  od TraNce4Ever

o 08.04.2007, 15:15 | Pietro
jen takovy dotaz:da se prepnout to podsviceni na komplet modrou?
o 08.04.2007, 15:21 | macek
To nechapu ze za ty love jeste neni prodana
o 08.04.2007, 16:19 | P@vel
asi proto že ta lišta pro snadné ovladání je spíš lišta pro snadné nasrání :-)))
o 08.04.2007, 16:23 | macek
P@vel: Ja ji mel a ta lista me nejak moc nevadila spis naopak. Jinak zvuk super
o 08.04.2007, 16:30 | BMW_318iS
P@vel: přesně, zlata 9835R na tuhle vyjebanou lištu si nezvyknu nikdy a design oproti 9835R taky o nicem.
o 08.04.2007, 19:15 | TraNce4Ever
to Pietro: na komplet modrou bohužel ne, to co na fotu svítí červeně, tak jde přepnout na bílou a ty 4 knofle co jsou modrý, tak mají 512 barev..

to Pavel: Měl jsem jí pár dní v autě a docela jsem si zvykl, možná záleží spíš na rukou :-) bez urážky.. :-)

to BMW: dík za takový OT, velice přispívá k prodeji, až budeš něco prodávat ty, tak ti taky napíšu nějakou mňamku..
o 08.04.2007, 20:02 | BMW_318iS
Myslím že je to věc názoru, osobně tohle rádio mám tak se svěřují se svými zkušenostmi. Kromě toho jsme na diskusním fóru a ne v annonci
o 08.04.2007, 20:06 | petis
mám tohle rádio, lišta mi vubec nevadí. je to o zvyku.

Je to jak říkáš spíš je to rukama:-)))))
o 08.04.2007, 21:39 | TraNce4Ever
to BMW: Na diskusním fóru ? no nevim, ale tato sekce je bazar, diskusní fórum je trochu vedle a se zkušenostma se můžeš svěřovat právě tam, díky..

to petis: j :-)
o 08.04.2007, 21:57 | BMW_318iS
Tak teď si mě docela pobavil, a kde myslíš že se ta tvoje rubrika bazar nachází :DDDD
o 08.04.2007, 22:14 | TraNce4Ever
Jasně že na fóru, ale tohle je sekce BAZAR, ne diskusní...hele to je jedno, jen nekurvi ostatnim kšeft, taky to nedělám a dělat nehodlám..
o 08.04.2007, 22:27 | BMW_318iS
Ty si toho ještě moc nepochopil, jsme na diskusním fóru a tady lidi vyjadřují své názory, já sem udělal to stejné. Někomu se ta lišta líbí a někomu zase ne, takže kdo má zájem tak ho koupi, kdo ne tak koupi něco jiného. Je jedno jestli píšeš do vzkazů nebo bazaru je to pořád diskusní fórum takže názorům lidí se tady nevyhneš ;o)
o 08.04.2007, 22:27 | xxfavo
Myslim,ze ti ,,kseft nekurvi,,Je to diskusni forum jak pise ,,BMW,, A myslim,ze kazdy ma pravo se podelit o zkusenosti...a to BMW udelal...a ten kdo ma zajem si ho muze zkusit osahat a poslechnout sam a udelat si obrazek taky sam...Takze doufam,ze se tady z toho nestane klasicka annonce.Diky
o 08.04.2007, 22:58 | skuutr
nechci nikomu stranit,ale takovyhle lidi,co takhle dokazou zkurvit prodej me fakt serou...
Myslim,ze byste se divili kolik lidi takovyma kecama odradite!!!

TraNce4Ever: Prijemny prodej! :o)
o 08.04.2007, 23:02 | clown
jezne BMW ma pravdu .. je to forum a prodej nekurvi ..

to ze se jeste neprodala je mozna i tim, ze tu jsou v nabidce 3 stejne modely nebo byly .. za nizsi cenu / podobnou cenu behem 14 dni a prodavaly se dost dlouho

trh se na chvili zaplnil .. vsichni ocekavaj nove modely jiz zase s normalnima tlacitkama .. (bejt to 9835 sla by za 10 :o)) )

a bude hur .. :o))
o 09.04.2007, 09:32 | TraNce4Ever
Přesně tak jak píše skuutr, mám zkušenosti s tim, že sem chodí tolik lidí, co dá právě na takový názory, co tu napsal BMW a potvrdilo mi to pár dalších známejch odsud, je hezký, že se chcete dělit o názory a zkušenosti, ale prodeji to kolikrát zkrátka neprospívá.. fakt je ten, že tento model s lištou se prodává hůře, ale mě třeba nijak zvášť nevadila, prodávám ho jen proto, že potřebuju peníze na zesík a woofer a rádio mám dobrý i tak..

to all:

nebudu se s nikym dál dohadovat, je to stejný jako v obchodě když stojí u pultu pár lidí a jeden z nich řekne, že to má doma a že je to na úplně na hovno, tak myslíte, že si to ty ostatní, který měli o to zboží zájem koupí ? Dělal jsem 5 let v obchodě a věřte mi, že pokud to neni někdo, kdo opravdu ví o co jde, tak si to nekoupí a takový lidi sem právě chodí, tak si to prosím uvědomte a když už chcete mít negativní názory, tak to napište aspoň slušně, dík.
o 09.04.2007, 09:40 | Pepíno_Honda
takže si to někdo, kdo tomu vůbec nerozumí, koupí a pak bude doma brečet, že ta lišta je na pytel a bude ho prodávat dál, samozřejmě ze ztrátou ?
a proč ? no protože přece nebudu dávat názor, že s tou lištou prostě Alpine pěkně ustřelila a její ovládání je o nervy......
Sakra jak jsem rád, že jsem si kdysi na ebay sehnal starší 9835 za cenu nový 9855 :o))
o 09.04.2007, 09:45 | TraNce4Ever
OMG, vy tady z tý lišty všichni děláte nevim co, chce to jen MALINKO šikovnosti, NIC VÍC, NIC MÍŇ !
o 09.04.2007, 09:53 | audioland.cz
Měl jsem to rádio a byl jsem maximálně spokojený. Osobně mě ta lišta vyhovovala a s rádiem jsem byl spokojenej víc jak s 9835. Je to jen o zvyku a o šikovnosti. Pracovalo se mě s tím rychleji. Nevím proč na to nadávat. Myslím, že se těch rádií prodala takova kvanta, že pár místních členů co na ni pořád dokla nadává nezmění vůbec nic. Tak i tak si myslím, že to do inzerátů nepatří.
o 09.04.2007, 09:54 | jolik
tak ted už to neprodáš,chytráci se vždycky ozvou aby šlo vidět že věci rozumí.
o 09.04.2007, 09:58 | TraNce4Ever
to palmer: díky, aspoň někdo normální

jolik: j a bůhví jestli vůbec..
o 09.04.2007, 16:49 | like.no.other
ako stare je?
cierne by sa mi aj hodilo do afta:o)
o 09.04.2007, 16:53 | like.no.other
a dovod predaja?
o 09.04.2007, 18:18 | Fridom
BMW_318iS : No tak sice tobě toto radio nevyhovuje, ale napsat mi tohle někdo do mého inzerátu, jen proto, že s tímto radiem neni spokojený, z jakéhokoli důvodu, tak bych byl taky velmi vytočen !
Nevím, ale kdyby ti někdo napsal něco podobného do tvého inzerátu, tak bych chtěl vidět reakce.
o 09.04.2007, 18:19 | TraNce4Ever
like: máš mail
o 09.04.2007, 18:58 | Petr UL
Myslím že takto vložit příspěvek do inzerátu na prodej je možné v případě, že by prodávající chtěl výrazně nepřiměřenou cenu a mohl tak poškodit neznalého kupce což podle mě není tento případ, své subjektivní názory jestli je něco lepší nebo horší by se tam vkládat neměly, můj názor
o 09.04.2007, 19:52 | dddd
souhlasím s těmi hore, je fura blbců nebo radši lidí neznalých a ty daj hodně na kecy okolo inzerce,vlastně i já, takže příspěvky BMW nejsou vhodné,kdo zná tak tomu je to jedno, ale lajkovi ne, takže bych byl taky pro aby příspěvky tohoto tipu sem nebyly vkládány nebo smazány, obecné poznatky možná,ale subjektivní ne
o 09.04.2007, 19:55 | TraNce4Ever
Petr: jj, prostě tady občas někdo ujede a je mu úplně jedno co pak prodávající, ať si to třeba naloží ne..
o 09.04.2007, 21:52 | Fordik | Upraveno: 2007-04-09 21:55:07
Ať si říká kdo chce co che,ale mám v autě 9855R taky a s lištou jsme kamarádi:o) Komu se blbě ovládá musí mít pazoury jak mamut ;o))
TraNce: doufám že se ti prodej povede ať můžeš koupit ten zesík a woofer a můžeš pořádně hrát :o)
o 10.04.2007, 06:41 | LadaN
No já jsem zrovna Mamut a ovládá se mi taky dobře, tak nevím kdo by byl ten co to neumí ovládat. Sám jsem velmi spokojen že to není jenom lištička, ale zároveň i tlačítko, což asi někdo nepochopil.
o 10.04.2007, 09:01 | Fordik
LadaN:já jo :-) Ale to bude tím,že mám to rádio od tebe a bylo mi podáno základní vysvětlení funkci ;-) A s tím mamutem si to neber osobně %-)
o 10.04.2007, 10:27 | BMW_318iS
Chapu rozhořčeni některých místních členu, ja jen jsem vyjádřil svůj nazor nad tim ze mi ta lišta nevyhovuje a ne že s ní neumím ovladat, pokud to tak nekdo pochopil tak je to jeho problem. Predtim jsem mel pres rok 9835R a vymenil bych ho okamzite, pac tohle zas takova pecka neni a nasvedcuje tomu i fakt ze alpine u novych modelu uz tuhle tak skvelou vec jak vsichni popisujete nepouzil a myslim ze uz ani nikdy nepouzije a to je vše.
o 10.04.2007, 11:37 | BMW_318iS
Nesnazim se nikoho odradit od koupe, pac takhle dobrych radii za tuhle cenu je velmi malo az skoro zadny, ja ho kupoval hlavne kvuli zvukovemu projevu a velmi dopre propracovane moznosti nastaveni vyhybky, ktere mi bohuzel u JVC AVX2 chybely, jainak si nemuzu stezovat, jen ta lista mi tam proste nesedi, nic vic nic min
o 10.04.2007, 16:29 | TraNce4Ever
Já myslim, že už to necháme bejt... ale jsem rád, že jsme se aspoň dobrali k tomu, že je spousta lidí s tímto rádiem moc spokojeno a asi jako u každého zboží se najde spotřebitel, kterej prostě spokojenej nebude, je to normální, takovej je život a hlavně lidi...

Nicméně chtěl bych už tu Alpinku konečně prodat, takže pokud má někdo zájem, pořád je volná :-)
o 11.04.2007, 08:37 | Lorry3
Hodně dobrý rádio nemůžu si ho vynachválit...ovládání je v pohodě a zvukově jsem moc spokojenej!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.