Navštíveno 709x

Koupena pred necelym tydnem, pekny stav, manual, DO, jeste v CZ zaruce, duvod prodeje - asi jsem za x let pouzivani Pioneera zvykly na jeho zvuk, nebo moje komponenty (Xetec + Hifonics) maj radsi Pioneera, proste zvukove mi nevyhovuje, jiny problem v tom neni.
Tedy prodej za 7600,- ci mozna vymena za vyssi radu Pioneera s oboustrannym doplatkem atd. (idealne za 70/75BT, 8600, 9600 atd.
[ Link ]
Clariona DXZ 748 RMP + doplatek bys nechtel?

02.04.2007, 10:58 |
FanDa kolik by jsi chtel za toho Clariona?
Clariona nee, bohuzel, jen Pio ci prodej...

02.04.2007, 11:45 |
FanDa 2 tiktak: posli prosim realne foto na mail, diky.
Mas na mailu jednu informativni, jinak muzu neco cvaknout az vecer doma digitakem.
Nicmene je to primo tohle
[ Link ] radio, takze zde je i original foto.

03.04.2007, 00:20 |
Olda kdybych teď nedal 15k za kompa zesik a kable, tak bych ho vzal :/

03.04.2007, 07:27 |
TUNER Ty jo,za chvilku bude zadarmo....SUPR cena... ;-)
Vcera jsem asi hodinu nastavoval TimeCorection, vyhybky a ostatni a zacina se mi zvukove docela libit, tak si pospeste, nebo se mi zacne libit natolik, ze si ho necham :)

03.04.2007, 08:55 |
BMW_318iS | Upraveno: 2007-04-03 08:57:41
...
Pošli mi na mail real foto a foto panelu, je poškrábany? Jak je teda starý a do kdy platí záruka? Mám vážný zájem, pokud je všechno v pořádku tak ho vezmu.
Vcera jsem nestihl nafotit, nicmene stav je velmi dobry, panel poskrabany neni (pokusim se ho nafotit aby to bylo videt - samozrejme vlasove skrabanecky na nem jsou, nicmene videt skutecne nejsou, to pisu jen pro korektni stav veci - rozhodne tam nejsou vrypy jak od traktoru :) ), zaruka asi do 7. cervence (taky musim juknout), vse je samozrejme funkci a v pohode, v soucasne dobe je v aute, takze mozno i predvest a ukazat.
Do brna nemáš cestu nebo nekdo s kamarádů? Poštou to moc řešit nechci a do prahy teď v nejbližší době nepojedu
Do Brna ted cestu bohuzel nemam, az za x tydnu a nekoho, kdo by tam pravidelne jezdil taky neznam.
Foto je na linku, nicmene musim udelat nejaky na poradnym svetle, s bleskem se to neda (flese) a bez nej o neudrzim :
[ Link ]
hele, rezervuju si ho stopro a hned jak posles foto v lepsi kvalite tak posilam adresu kam to poslat ;-)
[ Link ] Ranni fotka z mobilu, kdyz prijedu domu dnes za svetla, zkusim ji blejsknout za svetla, s bleskem, mym prastarym digitakem a mym fotografickym (ne)umem to lepsi nepujde :)
Puvodni foto

Tak můj zájem padá, koupil jsem nový z předváděčky

04.04.2007, 22:43 |
MAXXI vemu ho za 7500kč i s postou hm ? :)
No to uz je skutecne skoro zadarmo, nicmene dalo by se... :)

05.04.2007, 08:44 |
MAXXI ok tak tady je moje cislo 777051664 tak mi pisni a nebo zavolej a ja ti dam svou adresu dik Michal
Dohodnuto s MAXXI, nejpozdeji zitra jej posilam.