Navštíveno 740x

CD přehrávač (MP3/WMA) a RDS přijímač, V-link (AUX), 3× Preout, 4V Preout, 4×50 W, Amp. Link, Ai-NET, i-Personalize, Displej rozhraní, motorický výklopný čelní panel, černé provedení, vícebarevné podsvícení, grafický displej (BoiLite), DO v ceně, z volantu možné. Autorádio poskytuje některé další exkluzivní funkce jako "Glide Touch" lištu pro snadné ovládání, připojení na iPod, systém Media Xpander nebo Bass Engine Pro a další široké možnosti nastavení zvuku, je toho opravdu spousta !
cena k jednání: 8.800,- Kč
[ Link ] 
Jo a ještě 5 měsíců v záruce..
Super cena, já kupuji teď A 9835 což je starší model za 10 litrů.
Fakt ? a nechceš tenhle ? Potřebuju nutně peníze :-(
Už to mam domluvené, tak že bohužel
Škoda, kdyby ti to náhodou nevyšlo, tak se klidně ozvy, měj se :-)
Kua furt mi vrta hlavou:)
Jestli mi nevyjde Alpinka Iva,tak se dohodnem..Teda jestli jeste bude..Mel bych to vedet do konce tydne..
Real foto

Mít prodané své rádio jdu do něj hned. Mám kdyby někdo Kenwood KDC-7024i. Jinak se chystám na komplet Alpine.
No hele zatim je ještě volná chlapy, sice ne tak úplně, ale jeden týpek se na něj 30. přijede podívat 150km takže nejede jen tak :-)
Jinak záruka pořád samozřejmě běží a Alpinka leží zabalená na skříni !!
TO Jirka156: Ta ho dej taky sem na AHCm je to taky velice solidní mašinka co jsem koukal, uritě si najde majitele :-)
TO Biturb:
A úplně real je ještě hezčí, fakt :-) Je to vždycky to jediný, na co se dá v mojem autě koukat :-)) teda dalo :-)
Ja bych ji bral, kdybych nechtel nejake filmecky v aute:(
:)
Tak kup zvlášť přehrávač na DVD a napojíš ho na Alpinku ne ? :-) To by byl zvouček :-)
Jj přesně, taky nad tím pořád uvažuju než bude 9965 nebo nějaká podobná náhrada ;)

27.03.2007, 21:00 |
Jirka156 | Upraveno: 2007-03-27 21:01:32
To TraNce4Ever: Ale víš co, abych prodal svoje rádio a neměl další, jiné, protože by si ho prodal jinam, to nejde.
TO BMW: JJ :-)
TO Jirka: Ted nějak nerozumim.. ? :-)