Navštíveno 589x

Koupím SubWoofer ... nejlépe s 2 x 12" repro, např. Magnat Neoflex 230, Magnat Xpress 212, Magnat Basstec 230, Helix Deep Blue 1L Double... atd atd.. nabídněte prosím cokoliv s fotkou a typem. Díky Tom
No, koukni o pár pěíspěvků níž a tam VykysalyLukaš nebo Tomasholoubek, asi jedna a týž osoba prodává celkem slušný EYEBRID double.
díky vím... nedomluvili jsme se.. je z daleka

13.03.2007, 16:20 |
shabi mam na prodej pekny novy ale i jety veci, kdyztak napis na honza@sabata.cz nebo icq: 260-236-845
A nechces tohle G/Zero 2x300W,2x10",nove 2r zaruka cena 3626,-Výprodej.puvodni cena 4990,-
shabi: díky.. večer se ozvu na ICQ
Hifina: díky, ale chtěl bych 12"
Kája: Díky ten se mi taky líbí.. .ještě jsem přemýšlel o tomhle Spectronu..

Majk-fox: VykysalyLukaš nebo Tomasholoubek, asi jedna a týž osoba
vysvětlit - vysvětlit - vysvětlit :o)))))
Nic nevysvětlovat :-)) pomáhat s výběrem wooferu... honem honem :-))
a kolik do toho chceš koštnout, popř. čim to budeš krmit?
No zatím to budu krmit tady tímhle, ale později plánuju monoblock nejspíš... zatím ale není tolik žetonů aby bylo vše najednou

a nebylo by lepší koupit prozatím spíš něco co na něj bude pasovat? Má tušim psanejch 250w na 5. kanálu, ale jestli dá 200.... Tahat na to dva woofery, nemluvě o impendanci, nikde jsem nenašel že by byl stabilní do 2Ohm, takže bys musel hledat buď něco co má 2x8Ohm, nebo 2x2Ohm
Escudo: :-))))) Já nevííím, nechci nikoho provokovat nebo nedejbože nařknout, ale minulí týden
[ Link ] a teď tehle. Ale určo to jsou asi kámoši:-))
Majk: luxusní link :o)))) jinak dobrej skok, 5k, - 3,5k, ještě tejden a je tvůj
TomasW: jinak to že je zdaleka bych tolik neřešil, jestli mu věříš, tak pošta vyjde na 150 kaček, 3,5k je zajímavá cena, ale chtělo by to šťávu
TomasW: Určo bych šel do Helixu, co ti nabízí Pasaťák, je to zlatej woofer, když mu nebudeš nakládat ,jak prase, tak zahraje mooc hezky, moc sem se nad nim rozhodoval, nakonec vyhrál CARPOWER:-))