Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Panel JVC KD-AVX2

o Navštíveno 267x o
o 06.03.2007, 21:57 | klayman
Čau. Včera mi nějakej hajzl ve škole šlohl panel od rádia. Nepředpokládám, že bych ho ještě někdy viděl tak sem se chtěl zeptat jestli byste ho někdo neměli na prodej? Nebo nevíte jestli JVC prodává samostatně panely? Nehce se mi kupovat celý rádio a hlavně teď nemám těch cca 15t. Kurva to je život :(( Sekat jim ruce. Jinak dík za odpovědi.

o 06.03.2007, 22:02 | clown
JVC panely prodava, ale vzhledem k tomu, ze ma velky LCD panel, ocekavam cenu 7000+

tady panel nekoupis ..
o 06.03.2007, 22:32 | klayman
Hmm. To není zrovna příznívá cena. No ale když se nikdo neozve tak mě asi nic jinýho nezbyde. Nemáte někdo kontakt na JVC kam bych se mohl obrátit? Na jejich stránkách sem nenašel ani e-mail.
o 06.03.2007, 22:57 | clown
www.jvc.cz,

najdi si servisni stredisko, je i v manualu ..
to ti objedna panel jako nahradni dil ..

JVC CZ se s koncovymi zakazniky nebavi ..
o 06.03.2007, 23:13 | klayman
Díky. Mrknu na to.
o 07.03.2007, 11:20 | Nismo.Power
njn..... me ho ukradly celý........sou to hajzly.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3191 sekund.