Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > rádio,zesík,kompa

o Navštíveno 422x o
o 06.03.2007, 11:46 | Hnata
Procetl jsem tu mnoho temat, prosel hodne internetovych obchodu ale proste je toho takove přehršle že nevim. Pls pomozte s vyberem.
Radio me upoutalo toto JVC (puvodne jsem chtel dvd s monitorem ale nejak budu muset zmenit plany)
[ Link ]
ackoliv jsem byl vzdycky vysazenej na PIONEER tak tohle me upoutalo cenou a vybavenim. Co vy na nej - neslyseli jste nekdo jak hraje?
K tomu vybiram ctyrkanalovej zesik a predni komponentni repro.
Do ted jsem mel Rainbow SLX 265 Deluxe Dream Line. Hrali dobre ale nevim jestli neexistuje neco co by se nebalo vic zabasovat v podobne cenove relaci. Ale jestli myslite ze jsou v tehle cene kolem 4000 dobry tak je vezmu zas.
Co se tyka zesiku tak v tom plavu uz totalne. Moc se mi vzhledove libi tenhle Helix H 400 Esprit [ Link ] a navic vykonove by odpovidal tem Rainbow reprackum ... jenze ta cena a navic o nem vubec nic nevim, takze by se hodili zkusenosti nekoho z Vas ... Kdybyste tedy nekdo z prodejcu mel nejake navrhy na tenhle set tak sup sem s nima. V pripade zvoleni jinych repro trebas s mensim vykonem ale vetsim rozsahem tak k tomu je mozne volit adekvatni zesik - nemusi byt nutne takhle drahy kolem desitky :o)
Diky moc kluci za nabidky. Nejlepe kdyby jste vy (P) rovnou nabidly komplet tehle tri komponent s cenou.

o 06.03.2007, 14:57 | Hnata
zvlastni ... asi na me zadny prodejce nechce vydelat :o(
o 06.03.2007, 15:55 | H.E.R.O.
jestli ti můžu doporučit,kašli na nový,občas se tu objeví zesíky kvalitou obdobný třeba tomu Helixu za zlomek původní ceny. třeba kaja595 má na webu príma phase 4 kanálový ho za 4500,- nebo nějaký LRX-ko seženeš kolem 5000,- , prodáš to v pohodě třeba za 1/2 roku za podobný peníze až budeš TUSovat.
o 06.03.2007, 22:53 | prohifi.cz | Upraveno: 2007-03-06 22:53:36
2 Hnata:
s tim JVC plne souhlasim - super radio za ty penize, to bych neresil a bral to jako jasnou volbu. Vubec se JVC posledni dobou mocmoc zlepsily a ta radia me neustale moc kladne udivuji...

Pokud jde o zesilovac, tak urcite souhlas a vubec bych se toho Helixu nebal, jeste by me hodne lakal u-Dim RM V21 (nestihnul jsem ho jeste hodit na eshopú, viz napr. zde :
[ Link ]

[ Link ]

u reproduktoru je to na delsi vymysleni, zalezi na presnych pozadavcich a na tom, jaky zesilovac finalne vyberes. Kdybys to chtel nejak probrat, tak volej nebo pis a neco vymyslime ;-)
o 07.03.2007, 07:25 | Hnata
ok .... ja ti pak pisnu na icq az budu nakupovat pac to stejne vezmu vsechno od tebe kdyz nikdo jinej nic nenavrhnul .... trebas mi zase posles nejakej ten ramecek na cizi radio jako bonus :o)
o 07.03.2007, 10:33 | prohifi.cz
2 Hnata: no vidis, tak to mam jeste rest, ktery je potreba nejak napravit :-) Tak pak napis a poresime to :-)
o 07.03.2007, 17:20 | Hnata
tak jsem chtel napsat ale jsi offline :o( Tak hold zitra to nejak objedname :o)
o 08.03.2007, 07:50 | Hnata
tak je nakoupeno - vsem co by chteli reagovat oznamuji ze uz neni potreba a Milanovi timto dekuji za vcerejsi pruvan v penezence :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3727 sekund.