Procetl jsem tu mnoho temat, prosel hodne internetovych obchodu ale proste je toho takove přehršle že nevim. Pls pomozte s vyberem.
Radio me upoutalo toto JVC (puvodne jsem chtel dvd s monitorem ale nejak budu muset zmenit plany)
[ Link ] ackoliv jsem byl vzdycky vysazenej na PIONEER tak tohle me upoutalo cenou a vybavenim. Co vy na nej - neslyseli jste nekdo jak hraje?
K tomu vybiram ctyrkanalovej zesik a predni komponentni repro.
Do ted jsem mel Rainbow SLX 265 Deluxe Dream Line. Hrali dobre ale nevim jestli neexistuje neco co by se nebalo vic zabasovat v podobne cenove relaci. Ale jestli myslite ze jsou v tehle cene kolem 4000 dobry tak je vezmu zas.
Co se tyka zesiku tak v tom plavu uz totalne. Moc se mi vzhledove libi tenhle Helix H 400 Esprit
[ Link ] a navic vykonove by odpovidal tem Rainbow reprackum ... jenze ta cena a navic o nem vubec nic nevim, takze by se hodili zkusenosti nekoho z Vas ... Kdybyste tedy nekdo z prodejcu mel nejake navrhy na tenhle set tak sup sem s nima. V pripade zvoleni jinych repro trebas s mensim vykonem ale vetsim rozsahem tak k tomu je mozne volit adekvatni zesik - nemusi byt nutne takhle drahy kolem desitky :o)
Diky moc kluci za nabidky. Nejlepe kdyby jste vy (P) rovnou nabidly komplet tehle tri komponent s cenou.