Navštíveno 534x

Koupím opravdu kvalitní 16tky kompa, ktera budou hrat dobre na radio Clarion 558 v BMW 3er E46. Diky za nabidky.

02.03.2007, 21:03 |
vojco

02.03.2007, 23:53 |
Mirko máš maila....
Zdar, zkus se mrknout sem na tyhle Powerbassy
[ Link ] , hrají fakt parádně, spíše SQ záležitost.... mám je skladem, tak bych je mohl v pondělí hned poslat. Nebo si projdi můj eshop a kdyby se ti tam něco líbilo, tak se mi ozvi..
Já bych DSKčka nedoporučil v žádném případě, oproti jiným repro jsou hodně mizerné. Jako nejzajímavější nabídka ze zde uvedených jsou určitě ty Alpiny.
Jinak vynikající reproduktory na rádio jsou třeba Eyebridy Y2S65Y2X, cena 4200 Kč nebo Rodeky RC165 (4800 Kč), ale záleží jen na tobě, kolik chceš investovat peněz. Rádio máš vynikající, takže proč toho nevyužít.
www.corner.cz
Mam nabidku Hifonics HCX-6.2C Warrior za cca 4t. Je to dobra koupe jen na radio? V CZ eshopech sem je nenasel. Cena v EU cca 90E....Co myslite?
Ty Alpiny se mi zamlouvaji... :) Ale proc maj mrizky z Focal???
Powerbass vubec neznam...hmm. Ale jak rikam, chci kvalitni cca do 5t. Mel jsem PhaseLinear 165.20 ale sly s autem. Hraly super basy, ale chybely stredy. Chci nejake repro se srovnanou charakteristikou a pevnyma basama. Neposloucham hlasite, ale jde mi o kvalitu. Radio je orpavdu vyborne a krmi docela dobre i origo repro, ale neni to ono. Myslim ze ty levny Helixy, nebo Hertze by hraly stejne jak ted co tam mam. Co neco od Focal?
Ty Hifa jsem teď měl a prodával jsem je po 2900 za pár.. Takže 4 je moc
Jinak podle mě jsou ty PB lepší jak ty Alpiny, Alpiny mají sice o něco větší fr. rozsah, ale ty PB mají lepší citlivost a větší příkon. Tu citlivost v tvém případě budeš potřebovat.. Alpine má pouze 86dB, zatímco ty PB mají 91dB.
Tak jen taková řečnická otázka pro Silverghosta, jak přišel na to, že ty SPR-176A jsou lepší, než ty ES 6C..
Pokud ty PB neznáš, tak se na ně v sekci autohifi poptej a uvidíš, je to fakt kvalitní repro, navíc ve slevě z původních 5300Kč
Opravdu kvalitni na radio?:o) mi nejako nejde k sobe.. Jinak kdyz mluvis o tech Hifo, budu mit na prodej o tridu vyssi Hifo Atlasy, necham je za 3,5 ale na radio nevim nevim uprimne:(
ty hifa určitě chtějí nakrmit, atlasy jsou dokonce o dvě třídy vyšší, než ty warriory..
[ Link ] tydlety modry dole?
Hmm..ty PB mozna zkusim :) kdyz je tak chvali...

03.03.2007, 18:32 |
vojco whiskadelic: protože mlade spadli mřížky pod nohy a pak už nešli narovnat :)
a pak jsem sehnal jenom focal