Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Kde vyhodne pujci money??

o Navštíveno 388x o
o 20.02.2007, 17:38 | Biturb
Lidicky, mate nekdo zkusenosti s pujckama?Neni mezi vami nejaky znalec?Jsem student a chtel bych si pujcit 100tKč na par veci. Delam na brigade a tak mi banka neuzna trvaly prijem..A jako studentovi by mi pujcila jen na studium.Delam si nastavbove maturitu.
Nevite nekdo o necem,na co si dat pozor,nebo tak??Diky vsem za rady..

o 20.02.2007, 17:59 | Kesam
Hlavne si to neber od providen a techle sracu kde si pujcis 10 tis a zaplatis 16tis. Tedka si bral kamos od sporky na karu 150tis a preplati asi 20 ma tzo po 3300kc mesicne .
o 20.02.2007, 18:29 | cr4sh3r
Pokud nemáš trvalý příjem, tak ti nikde nepůjčijou, toď osud... Jedině že by jsi si to půjčil od nějakýho mafiána bo od těch menších zlodějíčků... Ale to už se pak nevyplatí...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.